3 Декември, 2021 10:58 3 139 9

Още подробности за инцидента с Алек Болдуин (ВИДЕО)

  • алек болдуин-
  • инцидент-
  • халина хътчинс-
  • стрелба-
  • убийство

Болдуин даде откровено интервю за ABC, в което споделя, че самата Хъчнис го уверила, че трябва да насочи пистолета към рамото ѝ

Още подробности за инцидента с Алек Болдуин (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Асистент-режисьорът, дал реквизитния пистолет на актьора Алек Болдуин, с който бе произведен фатален изстрел на снимачната площадка на уестърна "Rust" през октомври, подкрепя версията на Болдуин, че не е дърпал спусъка на оръжието, съобщи Асошиейтед прес.

Лиса Торако - адвокат на помощник-режисьора Дейвид Холс, каза пред телевизия Ей Би Си, че клиентът ѝ винаги е твърдял, че Болдуин не е дърпал спусъка. "От първия ден той ми казва, че е било проблем на оръжието", каза тя. "Докато Алек не го каза, ми беше наистина трудно да повярвам, но Дейв от първия ден, в който го срещнах, ми казва, че Алек не е дръпнал спусъка", допълва адвокатът.

По-рано в сряда Ей Би Си излъчи клип от интервю с Болдуин, в което актьорът казва, че не е дърпал спусъка, преди оръжието да произведе изстрел, при който загина операторката на филма Халина Хътчинс и пострада режисьорът Джоел Соуза.

"Някой носи отговорност за случилото се и не мога да кажа кой е, но не съм аз", каза Болдуин в интервюто за телевизията. Той разкри още, че самата Хъчинс е поискала да насочи оръжието по посока на рамото ѝ, преди то да гръмне.

Актьорът каза, че най-важното за разследването сега е да се установи кой е сложил патрона в оръжието, с което той е стрелял, и за което се е смятало, че е празно.

На реплика на интервюиращия журналист, че никога не трябва да се насочва оръжие съм човек, Болдуин отговори, че това не важи, ако човекът е операторът на филма и му дава указания как да насочи оръжието предвид позицията на камерата.

Болдуин сподели, че изпитва невероятна тъга и съжаление заради стрелбата, убила операторка на снимачна площадка в Ню Мексико, но не и вина, предава Асошиейтед прес.

"Честно да си кажа, ако смятах, че нося отговорност, може би щях да се самоубия", каза Болдуин.

Болдуин разказа, че чак 45 минути след нещастния случай започнал да си дава сметка, че в оръжието е имало боен патрон и не бил сигурен в това докато не го разпитали часове по-късно. Той мислел, че Хъчинс може да е била ударена от халосен патрон от близко разстояние или е получила инфаркт.

Запитан от интервюиращия дали кариерата му е приключила, Болдуин отговори, че може би е така.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 basi

    7 7 Отговор
    Има кинти ще се опита да плаща

    Коментиран от #3

  • 2 Жалко

    11 0 Отговор
    Егати нелепата ситуация. Но кой е отговорен за реквизита? Кой го е проверил преди да бъде даден на актьора? Къде се е съхранявал? Кой е имал достъп до него? Кой и кога е дал оръжието в ръцете на стрелеца? Кои са имали възможност да сложат боен патрон?
  • 3 Алфа Вълкът

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "basi":

    Той така или иначе ще плаща! Въпросът е колко? 5-6 милионера отмах!
  • 4 Брей

    8 0 Отговор
    А в момента ако се снима филм с атомни бомби, да очакваме ли Ядрена зима? Те тея, дето отговарят за реквизита не си знаят способностите
  • 5 Fate

    2 6 Отговор
    Убива любовицата си , прави реклама на филма и печели 2 милиона . Да му мисли прислугата те ще са виновни
  • 6 Пламен

    6 1 Отговор
    Той държал пистолета от който е изстрелът,ама не бил натиснал спусъка...явно е божа намеса.Критикуваше Тръмп за имигрантите,а сам той уби мигрантска...
  • 7 Много гадно.

    4 1 Отговор
    Добър актьор е.
  • 8 Спомени!

    6 0 Отговор
    Като служих в НШЗО-Хр.Ботев- представихме Масова Гимнастическа Композиция на стадион Васил Левски...!Имахме демонстрации с карабини...!На всички тях ударниците бяха изпилени,като в карабините бе набито дървено трупче,за да има 100% сигурност,че няма да се произведе фатален неволен изстрел...!
  • 9 Амнезия

    4 2 Отговор
    Да насочиш пистолет ,след което сам е
    гръмнал,си е долна лъжа.Има убит човек
    Волно или неволно, Болдуин носи
    наказателна отговорност.Може и други да са виновни,но той е насочил пистолета.За да е "убедително",дамата
    била поискала да го насочи срещу нея?...
    Няма кой да потвърди това.Болдуин е
    циник.Затвор,разбира се.