Last news in Fakti

5 Декември, 2021 14:13 7 748 18

Марта Вачкова разкри с какво се бори всеки ден

  • марта вачкова-
  • маскираният певец

"Старая се и всеки ден се боря с дяволчетата си", призна актрисата

Марта Вачкова разкри с какво се бори всеки ден - 1
Снимкa: БГНЕС

Марта Вачкова, която в момента гледаме като част от панела в "Маскираният певец" издаде нещо много лично за себе си, което пробуди интереса на зрителите, пише show.blitz.bg.

"Много се вълнувам и страшно харесвам музикалните формати, особено това шоу. То е наистина много мистериозно и ние не знаем кой се крие зад маските. Всеки път с трепет очакваме кой ще се покаже отдолу. Всеки край носи тъга и ми е мъчно, че скоро ще приключи, но трябва да очакваме нещо различно и ново. Хубавото е, че в последната събота ще разбера кой се крие зад всички маски", казва актрисата, която видяхме във формата и като детектив Марта Вачкова.

"По същия начин бях много тъжна, когато свърши сериалът "Откраднат живот", но ето, сега участвам в нещо различно и също така силно вълнуващо. Радост е за мен всеки път да присъствам на шоуто."

"Трябва да си добър. Казват хората: "не прави това, което не искаш на теб да ти го направят". Ако всички сме добри, и ние ще получаваме добрина. Трябва да сме честни и почтени хора. Това е нещо, което напоследък доста липсва", споделя още актрисата. И добавя:

"Може да се родиш добър и да си възпитан от добри хора. Често казват "животът ме направи вълк" или "животът ме направи такъв, какъвто съм в момента". Не е така - добротата може и трябва да е всекидневно усилие. Всеки ден трябва да правиш поне една добрина. Иска ми се да имам силата, с която да преминавам с безразличие през лошото в живота, но понякога не издържам. В Библията пише: когато те ударят, подай другата буза, но това ми е много трудно. Старая се и всеки ден се боря с дяволчетата си".

"Интересувам се силно от науката нумерология. Изчислявала съм какво ми носи като вибрации моето име Мартина Григорова Вачкова. На всяка буква съответства число, което се събира с останалите и на финала се получава едно различно число, което отговаря на пътя в живота ни. По нумерологията избрах и името на дъщеря ми и вярвам, че човек може много да направи за детето си, подреждайки името му", разкрива и интереса си към нумерологията актрисата.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Досада

    49 1 Отговор
    фалшива !
  • 2 ОКСИЖЕН БЕЗ ЗАЖИГАЛКА

    35 1 Отговор
    НА ПАНЕЛА ЗАВАРКИ ЛИ ПРАВИТЕ ТА СТЕ СИ СЛОЖИЛИ ОКСИЖЕН МАСКИ🤔

    Коментиран от #6

  • 3 а хааа

    38 7 Отговор
    Това "терзанията на една дърта комунистка" на доживотна хранилка ли са???
  • 4 Много думи

    36 3 Отговор
    Приятелка на Дарина крадлата на милярди жената на Филия Павлов .Ходи на разноските на народа при крадлата Бутана цял живот заради бомбата баща и Меко казано нагла жена .

    Коментиран от #7

  • 5 ????

    42 3 Отговор
    И какво толкова лично е издала за себе си, че пробудила интереса към себе си? Много е лично, че се занимава с нумерология при условие, че дъщеря й е на 20+ години, значи нне е от вчера! Всичко е превземки,добре, че започна кариерата си по времето на соца с името на баща си та още я бута името иначе е гола вода, колкото и да се опитват да я натрапват за любимка!
  • 6 сила

    29 2 Отговор

    До коментар #2 от "ОКСИЖЕН БЕЗ ЗАЖИГАЛКА":

    СЕМЕЙСТВО ЗАВАРЧИЦИ......за актьори не стават,това поне се разбра окончателно
  • 7 сила

    38 3 Отговор

    До коментар #4 от "Много думи":

    ДЕБЕЛА ЗАВИСТЛИВА ГРОЗНА ДЪРТА НАГЛА ЛЕЛКА.....
  • 8 Пхах

    27 3 Отговор
    Сигурно се бори с желанието си дали да отвори или не хладилника.

    Коментиран от #10

  • 9 хаха

    26 3 Отговор
    като гледам снимката, явно дяволите в главата и са победили! Само изтрещял човек може да се пусне с такива шлемове по улицата.
  • 10 диета

    21 4 Отговор

    До коментар #8 от "Пхах":

    Нейната борба за това да е вечно гладна и вечно дебела.
  • 11 Деян Икебаната

    24 3 Отговор
    .. с килограмите, разбира се.
  • 12 Кантарджиев

    21 2 Отговор
    Бори се с хладилника и цифрите на кантара, но явно губи битката.
  • 13 вуйна

    24 3 Отговор
    Много ти се иска пак да участваш,такива пари за нищо изпускат ли се?!? Нищо,че се излагате и сте тотални смешници начело с бившия министър
  • 14 на село

    10 2 Отговор
    Марта Бачкова и Пъртина Мачкова.
  • 15 Да прочете коментарите

    11 3 Отговор
    на хората и да се скрие! Не я обичат! Не я обичат! А някои даже я ненавиждат.
  • 16 Ventura

    10 2 Отговор
    Бори се с килограмите. Не стават за артисти, не стават за статисти, май остана ама и това не е сигурни за рекламни лица!
  • 17 В е л и к и я

    12 2 Отговор
    Бори се да забрави в коя стая държи хладилника ...!
  • 18 Гост

    3 2 Отговор
    Много е бездарна,добре,че баща и беше Гр. Вачков.