Last news in Fakti

7 Декември, 2021 11:56 5 355 2

Леонардо ди Каприо - перфектният джентълмен за бременната Дженифър Лорънс (СНИМКИ)

  • дженифър лорънс-
  • леонардо ди каприо-
  • премиера-
  • събитие-
  • червен килим-
  • бременна

Актрисата за пръв път се появява на публично събитие, откакто стана ясно, че чака първото си дете

Леонардо ди Каприо - перфектният джентълмен за бременната Дженифър Лорънс (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бременната Дженифър Лорънс бе придружена от колегата си Леонардо ди Каприо по червения килим на премиерата на филма "Don't Look Up" в Ню Йорк в неделя, предава life.dir.bg.

Дженифър, която очаква първото си дете от експерта по изкуство и галерист Кук Марони, беше облечена в блестяща златиста рокля с ресни до пода, а Ди Каприо носеше втален тъмносин костюм на гала събитието, проведено в Jazz at Lincoln Center.

Публикация, споделена от silvia coranti (@silviacgf10)

"Don't Look Up" е написан и режисиран от Адам Маккей и разказва за двамата астрономи д-р Рандал Минди (Ди Каприо) и Кейт Дибиаски (Лорънс), които трябва да предупредят човечеството за приближаваща комета, която ще унищожи планетата Земя.

Публикация, споделена от Freedom (@loveleo1111)

Съпругът на Лорънс - Кук не беше забелязан на премиерата. Двойката сключи брак през октомври 2019 г. с церемония в Роуд Айлънд. Близки до актрисата източници разкриха пред "People", че тя отдавна е искала да създаде семейство и най-накрая е намерила точния партньор, с когото да имат деца. "Тя обича брачния живот и е много щастлива. Очаква с нетърпение да стане майка", добави източникът.

Ди Каприо е във връзка с модела Камила Мороне от 2017 г., въпреки че и тя не беше до него на премиерата. В "Don't Look Up", участва още и Мерил Стрийп, както Джона Хил, Кейт Бланшет, Кид Кюди, Тайлър Пери, Ариана Гранде, Тимоти Шаламе, Крис Евънс и Матю Пери.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.