Last news in Fakti

8 Декември, 2021 19:35 8 119 0

Това са модните тенденции за тази зима

  • зима-
  • мода-
  • модни тенденции-
  • топли дрехи

Има как да изглеждаме добре, а в същото време и да не умираме от студ

Това са модните тенденции за тази зима - 1
Снимка: shutterstock

Всяка жена иска да изглежда добре. Дори и в зимните месеци? Но как може да сме в крак с модата и в същото време да не умрем от студ?

Отговорът идва от модния редактор Юсра Сидики. Тя разкри кои са основните тенденции на зимата 2022 година.

Модният експерт обясни, че в новия сезон комфортът и удобството са добре дошли и посъветва да се обърне внимание на плетените комплекти, състоящи се от пуловер и панталон. Подходящи са както за носене у дома, така и за излизания навън.

Това са модните тенденции за тази зима
Снимка: shutterstock

По същата причина, според експерта, си струва да вземете обемен плетен шал през зимата на 2022 г. Той не само ще ви помогне да предпазите главата и шията си от студа, но и ще се превърне в стилно допълнение към зимната ви визия.

Също през зимата на 2022 г. Сидики препоръча да заложите на ватирани якета, бухнали жилетки и разкроени трико с дълги ръкави. Освен това, според нея, дрехите от естествена и изкуствена кожа продължават да са актуални.

Освен това според нея ботушите и аксесоарите на марката Ugg, украсени с кристали, се завръщат на мода.

През ноември стилистите назоваха още няколко зимни тенденции. Те посъветваха да се обърне внимание на раираните пуловери, които могат да се носят като самостоятелна дреха или да се връзват около раменете като аксесоар. Освен това те подчертаха уместността на омбре пуловери, пише сайтът jenata.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА