Last news in Fakti

10 Април, 2013 14:01 2 250 0

Четирима участници отпаднаха от "Гласът на България"

  • гласът на българия-
  • участници-
  • отпаднаха-
  • концерти

След специален епизод на елиминации, снощи станаха ясни четиримата участници, които отпаднаха от надпреварата за „Гласът на България” по bTV.

Това са Маргарита Инчева от отбора на Миро, Тени Омеде от отбора на Вики Трезийска, Боряна Бонева от отбора на Данчо Караджов и Пламен Борисов от отбора на Преслава. Битката за оставане в шоуто беше изключително оспорвана, а на плещите на треньорите се стовари отговорната задача да вземат решение кой от участниците с най-нисък зрителски вот да остане и кой да продължи напред във формата.

Вторият голям концерт на живо в „Гласът на България” предстои следващия понеделник, 15 април, от 20:00 часа по bTV и сега в трескава подготовка са останалите 16 участници, които се класираха за последния етап от състезанието. Как репетират те, кои песни ще изпълнят и какво вълнуващо ги очаква на сцената на „Гласът на България” зрителите ще разберат съвсем скоро.

А дотогава могат да гледат епизодите на шоуто, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите на интернет страницата на „Гласът на България” и да общуват свободно със своите любимци чрез Facebook и Twitter, за да ги подкрепят и окуражат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА