Last news in Fakti

13 Декември, 2021 10:39 2 388 6

Пламен смачка Костадин във "Фермата"

  • фермата-
  • пламен-
  • костадин

Дребничкият емигрант не успя да отбележи нито една точка

Битка между Давид и Голиат се разрази на Арената във "Фермата", а дребничкият емигрант Костадин беше смачкан от високия и мускулест Пламен. Въпреки че се метна в битката, ръмжейки като звяр, даде всичко от себе си и не се отказа нито за момент, участникът, който от години живее в Лондон, се пречупи пред силния си съперник и падна с 0 на 17.

Пламен смачка опонента си във всички битки - от стрелбата с пясъчни торбички и с прашка, през подреждането на гигантски пирони до разбиването на шифър от букви. Синът на кмета на Ябланица и най-желан ерген в стопанството показа сила, скорост и интелект на всеки етап от състезанието, но, въпреки че се справи блестящо, отнесе критики.

Пламен смачка Костадин във "Фермата"

"Мъжете, които избират лесна победа, не са мъжкари!", заяви презрително козметичката Мартина, която смята, че Пламен е постъпил недостойно като си е избрал много по-слаб физически опонент.

Костадин обаче не показа, че е сломен от загубата и си тръгна щастлив от риалитито.

"Фермата ме разтърси и аз разбрах, че моята страна страшно много се нуждае от хора като мен, които искат да правят добро. Това ме прави много щастлив и пълноценен. Влязох в предаването като човек на света, а излизам като българин", заяви участникът, който от 20 години живее извън родината си.

Пламен смачка Костадин във "Фермата"


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МС продукт

    11 2 Отговор
    Много глупаво бе това Коцето пита.Този тип от 3 ти пол с нищо няма да се запомни.
  • 2 Слабо общуване

    7 4 Отговор
    Цвилене на Теди ,агресия голяма към жена Киро и Иво,Пламенно явно е в детска ясла та пуска листчета,Гошо всъщност Мюмюн на субтитри,Стефан непокизма,Ваня дървото,Мартина лагера,Живка на всяка манджа мерудия,Цвети неосъзната,Лора не добре говорящата на български.Герой с много отрицателни черти почти до дъното на общественото ниво
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 пгсаг

    8 1 Отговор
    Госпожата Мартина става все по-неприятна. Тя какво,иска Костадин да го пази за двубой с Киро ли?
  • 5 Трезвомислещ българин

    8 1 Отговор
    Коцето може би трябваше да участва в женски дуел?
  • 6 ха ха Хо

    2 2 Отговор
    Любо,Пламен,Иво,Киро затова и го къткаха толкова време 40 годишнияпубертетта някой от тях да го смачка на дуел.Но по стечение на обстоятелствата само Пламен успя да се дореди.