13 Декември, 2021 16:56 2 717 3

Тези звезди станаха известни след 40 г.

  • звезди-
  • известни-
  • знаменитости-
  • холивуд-
  • възраст

Едни от най-големите знаменитости от Холивуд се прочуха след 40-годишна възраст

Тези звезди станаха известни след 40 г. - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

За да станеш истинска звезда в Холивуд, често е необходимо малко повече време и упоритост, пише каналът "Top Of The Tops" във vbox7. Ето и кои са известните, за които с пълна сила важи „по-добре късно, отколкото никога“.

Самюъл Джаксън

Актьорът става изключително известен с ролята си в култовия филм на Тарантино „Криминале“, като тогава той е на 40 години. Днес той е един от най-търсените и скъпо платени актьори в Холивуд.

Брайън Кранстън

Кранстън става известен, когато е на 44 години, с ролята си на мекушав баща в сериала „Малкълм“. Преди това той участва в няколко сериала и дублира филми.

Мелиса Маккарти

Тези звезди станаха известни след 40 г.



Мелиса участва в множество сериали и малки роли в киното. Към върха я изстрелва филма „Шаферки“, който и носи номинация за Оскар. Мелиса е на 41 г., когато става известна и търсена актриса.

Морган Фрийман

Кариерата на Морган Фрийман върви с променлив успех, до ролята му във филма „Да возиш мис Дейзи“, за която получава номинация за Оскар. Актьорът е на 52 години, когато става известен в Холивуд.

Алън Рикман

Тези звезди станаха известни след 40 г.



На звездата от „Хари Потър“ са му необходими няколко филма и доста години, преди да стане известен. Вече покойният Рикман е на 42 години, когато ролята му на Ханс Грубер във филма „Умирай трудно“ го изстрелва на върха.

Лиъм Нийсън

Актьорът участва в няколко филма, преди да стане известен с главната си роля в „Списъка на Шиндлер“. Вече на 41 г., Лиъм Нийсън успява да покаже таланта си и да заяви позицията си на изключително силен актьор.

Джуди Денч

Тези звезди станаха известни след 40 г.



Както много звезди в Холивуд, Джуди Денч започва кариерата си като театрална актриса и много по-късно започва да се снима в киното. Тя е на 60 г., когато става известна с ролята си на М във филма от поредицата за Джеймс Бонд „Златното око“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    а аз след 50

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "vasik atanasova":

    Къде стана известна? Във форума на ,,Факти" ? Не се брои.