22 Декември, 2021 11:57 19 577 24

Зрителско недоволство и критики се изсипаха върху "Стани богат"

  • зрители-
  • недоволство-
  • критики-
  • разочарована-
  • стани богат-
  • михаил билалов-
  • ники кънчев

Зрители на култовото предаване изразиха разочарованието си след завръщането на шоуто на екран

В понеделник вечер на малкия екран се завърна легендарното предаване "Стани богат". Много зрители у нас с нетърпение очакваха да гледат отново на екран любимото си шоу, но повечето останаха разочаровани, пише Lupa.bg. В социалните мрежи, напълно неочаквано, преобладават негативните коментари. Част от зрителите дори се усъмниха, че водещият Михаил Билалов се е почерпил преди записите на първия епизод.

"Г-н Билалов ми се струва не много концентриран. Или е имало сериозна почерпка преди старта на снимките. Успех на предаването и дано скоро го видим в обичайното му амплоа", пише Мариела, а друга потребителка допълва "Нещо не е във форма. Явно паузата му се е отразила зле. Дано си върне вайба".

"Първият участник за сезона използва жокер за думата серсем?! Приключих с това предаване. Билалов е готин актьор, но само това, вероятно екипът създаващ въпросите е принуден да свали нивото. Преместете я тази странна викторина по обяд...дайте "Татковци" и "Направо се измъчвам да гледам. Защо точно това участие за първо?", това гласят част от коментарите след участието на младия Златин Тодоров, който седна първи на стола на богатството.

Ето какво пише друга разочарована дама:

"Желая успех от все сърце на любимото ми предаване, но бих искал да споделя някои неща:

За мен не е редно да празнуваме 20-годишния юбилей на наистина най-великата игра без емблемата на предаването Ники Кънчев, той е и ще си остане лицето на това предаване! Поне да го бяхте поканили в първото издание на новия сезон...

Второ: Нищо лично нямам против Билалов, но той не се вписва изобщо като водещ и ще се аргументирам с един - два факта... Когато Ники беше водещ на предаването, при маркиране на отговор на въпрос той изчиташе цялата информация относно даден въпрос, която му се изписва на монитора пред него и освен това допълваше информацията и със свои лични знания...

Докато сегашният водещ на две-на три казва "Маркираме", "верен отговор" и дотам....

А на мен винаги ми се иска да чуя малко повече информация около въпроса, който се задава! И второто, което е - сегашният водещ стои сухо, вдървено, сякаш насила води предаването.....

Не му е мястото там, и не, не е хейт! Просто не му се отдава! Аз гледам "Стани богат" още от самото начало, израснал съм с това велико предаване и знам много добре как беше някога, и как е сега.....

Сравнението е излишно! Никой няма да достигне класата на Ники Кънчев, това е истината, а на самото предаване желая успех!". "Явно подсказване на хубавицата от Билалов на елементарния пети въпрос - "Да поизкараш на паша овцете - хрупкав сняг да рупат..." На шести въпрос - подсказка за температурата/мълнията.

На 7-ми въпрос - насочване за ползване на жокер. Толкова брутално нарушение на правилата не помня в историята на играта! Потрес!", смята друг зрител.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпотии на квадрат

    47 10 Отговор
    За губещи времето си ...не на телевизията, на сериалите съм казал още преди 15 години.И добре живея без тая простотия.
  • 2 Иванчо

    33 5 Отговор
    Събинчето пак тролна. Има няколко човека в тази "медиа", които по принцип са доста ниско ниво, но напоследък са тотално дъно. С подобни сказки само губите и малкото останали читатели.
  • 3 Румен

    34 6 Отговор
    Този на готината Мадама с голямото диколте и подсказа за овцете ,че не хрупат лед.
    За мьлнията сьщо насочваше
    А на следващата жена с много леките вьпроси за 1000лв и 1500лв чак и квадрат и показваше.
  • 4 2001

    46 9 Отговор
    наградата 100 хил. лв,=2 апартамента в София, 2021 100хил.лв недостатъчни дори за гарсониера!!! Не гледайте тази гавра

    Коментиран от #12, #17

  • 5 Един шофьор

    35 3 Отговор
    Още на второто предаване и започнаха критиките , а оня Цецо Иванов дето де прави на много умен 5 години се подиграва с хората , а за него нищо никой не пише.
  • 6 NikNay

    21 22 Отговор
    Водещият е абсолютен олигофрен с его по-голямо ор това на Луи XIV пък за сценаристите не ми се говори ! Жал ми е за участниците които се оставят един комплексар да се изживява като гений и да ги унижава с тъпите си забележки ...

    Коментиран от #19

  • 7 мой

    54 15 Отговор
    Идеален си е Билалов, интелигентен, начетен, спокоен. Ники Кънчев е най-слабият водещ в България. За справка си пуснете поведението му при пристигането на Памела Андерсън в Биг Брадър. Толкова срам съм брал само от Борисов в чужбина.

    Коментиран от #9

  • 8 Пследния печели е по-интересно

    33 3 Отговор
    А една вчера не знаеше , какво е трапец хахахахахахахахахаха
  • 9 Винкело

    30 7 Отговор

    До коментар #7 от "мой":

    Ники Кънчев си е платил да се излее тази помия. Слушам го по "Дарик" - горкия, взел да се прави на 15-годишен пройдоха, съвсем е сдухан вече.
  • 10 ⚜️Просветен⚜️

    28 4 Отговор
    Първо , защо вече няма съревнование за най бързия печели , а директно посочват избран участник ? Май нямат интерес да допуснат най умните и очевидно им се свидят парите ! Второ , парите не стигат за нищо , а съотношението награда към трудност на въпросите е най неприятното в света ! Знаят , че келеша е едва навършил 20 и го мятат с някви народни танци , които ако не ги тренираш и си на 20 няма как да знаеш! Ако беше на 75 , щяха да го питат за програмни езици или приложения за крипто валути !
  • 11 адрес

    25 3 Отговор
    Пускат участниците до към 2000 лева и после ги забиват с някой въпрос
  • 12 БАЙ Х@Й‼

    32 4 Отговор

    До коментар #4 от "2001":

    За ДВАДЕСЕТ години можеш ли да кажеш участник ПОЛУЧИЛ 100 000 лв ❓ Аз се сещам за един и те не му изпратиха сумата ‼️
  • 13 Псевдоним

    26 3 Отговор
    Нямам критики нито към Билалов, нито към Кънчев като водещи. Въпросите обаче не са добре подредени като ниво на трудност.
  • 14 Лиза

    32 5 Отговор
    Към по-горния коментар:не отричам качествата на Ники Кънчев, но той беше едно дърво в началото, а и не много лице приятен. Като набра инерция, демонстрираше високжмерие и доза присмех към участниците.
    Билалов е кротък, вежлив, добродушен.
    А какво чете? Точно толкова, колкото му е написано.
    Желая успех на предаването!
  • 15 ......

    17 2 Отговор
    ПОДСКАЗВА НА ВИДИМО НЕГРАМОТНИ НЕЧЕТЯЩИ НО СИМПАТИЧНИ ЖЕНИ ,НАПРИМЕР ВЪПРОСА ЗА,, ЧУКЧИТЕ ДАЛИ ОТГЛЕЖДАТ ЕЛЕНИ,,
  • 16 УШАНКИТЕ ДАЖЕ В КОСМОСА

    1 8 Отговор
    Се. Концентрират ЗАДЪЛЖИТЕЛНО...А НИЙ СЕ РАЗКОНЦЕНТРИРВАМЕ.....ШО ТЪЙ....
  • 17 Срамота

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "2001":

    Дааа, а в другите държави се казва Стани милионер и нагрдата е 1 000 000
  • 18 ......

    24 2 Отговор
    ЕДНА ОТ УЧАСТНИЧКИТЕ НЕЗНАЕ КАКВО Е КВАДРАТ ,НЕ Е ВИЖДАЛА,ЧАЛГАТА И СЛАБОТО ПОСЕЩЕНИЕ НА БИБЛИОТЕКА ДОВЕДОХА ЗАТЪПЯВАНЕТО
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 За съжаление

    12 3 Отговор
    Билалов е Класа над Кънчев но простия зрител не може да влезе в струйката му Все пак това е интилигентно предаване
  • 21 МАЛКА пенсИЯ

    1 1 Отговор
    Откъде,накъде,ТРЯБВА,дадава,информация,относно въпросите.Отиваш,участваш,СЪС ГОТОВИ,ЗНАНИЯ.Иначе,продължителността,трябва да е два часа.И да допълня,кой,не ХАРЕСВА,ДА НЕ ГЛЕДА.Всеки ТВ-ИМА ДИСТАНЦИОННО.СМЕНЯШ,КАНАЛА.

    Коментиран от #22

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Пенчо

    0 0 Отговор
    Две прекъсвания за реклами , още 10 минути за нелепи разговори с участника ,че ти си иска да донесат ракийката и салатката ,та да стане раздумката весела.Печелене на време!
    2% умни играчи ,другите глупаци.