Last news in Fakti

22 Декември, 2021 17:45 5 642 8

Кремена от "Игри на волята" махна силикона в устните си

  • кремена-
  • игри на волята-
  • интервенция-
  • силикон-
  • устни

Участничката в "Игрите" се е доверила на родни професионалисти

Кремена от "Игри на волята" стана известна с това, че е истински боец, но славата води със себе си критиците. Риалити героинята се сблъска с много хейт, който беше провокиран от огромните ѝ устни.

В интервю Кремена обаче призна, че е направила грешка с корекцията за увеличаването им. На 22-23 години Кремена искала да има големи устни и решила да ги увеличи. Тогава тя инжектирала в устните си силиконово олио, но с годините са се получили изкривявания и странични ефекти, които се отстранят по хирургичен път.

Планирала е да се подложи на такава интервенция преди предаването, но не е разполагала с достатъчно време, за да се възстанови след процедурата. Е, сега Креми намери време и се подложи на въпросната интервенция, ако съдим от стори, което качи в Instagram.

На краткото клипче участничката в "Игри на волята" се е доверила на родни професионалисти, които вадят част от съдържанието в устните ѝ. Първоначално не си личи да има някаква сериозна разлика, но вероятно с времето устните ще започнат да възвръщат по-нормални размери. Креми няма да намали изцяло обема, но определено устните ѝ ще бъдат доста по-незабележими, пише vbox7.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 3 Отговор
    Всеки греши като млад.

    Коментиран от #5

  • 2 Младеж

    8 1 Отговор
    Женките правят по голями устни за да правят Бобоков?
  • 3 Вирус

    6 0 Отговор
    А мозък, кога?
  • 4 Behemoth

    4 0 Отговор
    И сега вече как ще бъде себе си!?
  • 5 Не е вярно

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Не,НЕ всеки греши като млад.Има и умни хора...Глупостта НЕ трябва да се бърка с младостта-младостта НЕ предразполага към глупост,просто някои са по-ударени у главиците...
  • 6 Прилича на травестит-и то грозен

    4 0 Отговор
    И сега казвате,че щтяли да станат " по-незабележими"??!!!Има сериозна нужда от "по-незабележими" устни,че така на човек изобщо не прилича!Де да имаше всяка куха кукла такива "по-незабележими" устни,че са се направили на подут анус в устата!
    Никой няма право да казва на този УЖАС красота.Престъпление е.И какво-така глупавите кукли ще си помислят,че за да имат секси и ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИ устни трябва да се ОБЕЗОБРАЗЯТ...

    Коментиран от #7

  • 7 Прилича на травестит-и то грозен

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Прилича на травестит-и то грозен":

    щяли

    Коментиран от #8

  • 8 Прилича на травестит-и то грозен

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Прилича на травестит-и то грозен":

    Или по-точно казано щЕли