23 Декември, 2021 10:32 3 068 2

Пенелопе Крус пази децата си от социалните мрежи

  • пенелопе крус-
  • социални мрежи-
  • деца-
  • майка-
  • актриса

"Толкова много неща, които не са от детството, което ние имахме. Затова никакви мрежи до поне 16 години", заяви актрисата

Пенелопе Крус пази децата си от социалните мрежи - 1
Снимкa: Shutterstock

Не търсете децата на Пенелопе Крус в TikTok. Това е така, защото тя и съпругът ѝ, Хавиер Бардем, засега държат децата си, 10-годишният син Лео и осемгодишната дъщеря Луна, извън социалните мрежи, пише CNN, цитирани от dir.bg. Испанската дива каза по време на интервю за "CBS Sunday Morning":

"Има нещо, лишено от смисъл и засяга особено по-младите поколения. Гадно ми е за децата, които днес са тийнейджъри. Сякаш светът прави някакъв експеримент с тях на тема: "О, нека видим какво ще се случи, ако изложим 12-годишно дете на толкова много технологии". Звездата от "Паралелни майки" казва, че самата тя използва социалните мрежи "по много предпазлив начин". Но когато става дума за младите хора музата на Алмодовар смята, че няма защита за тях, за мозъците им, които все още се развиват, и как това се отразява на начина, по който виждат себе си.

"Толкова много неща, които не са от детството, което ние имахме. Затова никакви мрежи до поне 16 години", допълва тя. Звездата използва профилите си, когато има професионални успехи, с които да се похвали.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    11 0 Отговор
    Браво!
  • 2 PE6OGOLF4E

    5 1 Отговор
    И аз така искам за мойте малчугани....,но ще е мн трудно.Нямам и никога не съм нямал профили,просто за баушки за мен.Но децата как ще се справят не знам,като всички покрай тях ще имат профили.Те ще изостанат и най-вероятно ще бъдат подигравани.Тука какво да се напарви,не знам!