Last news in Fakti

27 Декември, 2021 19:34 9 313 8

Главозамайваща нова любов очаква една от зодиите през 2022 г.

  • нова любов-
  • зодии-
  • дева-
  • 2022 г.

2022 г. може да донесе стабилност и постижения за Девите

Главозамайваща нова любов очаква една от зодиите през 2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

Скъпи Деви, 2022 година ще бъде година на действие, разширяване и постижения. Годината няма да е проста от професионална и лична гледна точка: промени, емоционални турбуленции, несигурност, неочаквани събития и изненади, някои приятни, а други по-малко. За щастие, вашият оптимизъм и преливаща енергия рядко ще ви напускат. Ще трябва да поддържате точен курс и структурирани планове, за да не губите енергията си, пише Ивелина Пенчева, цитирана от woman.bg.

В началото на годината ще има напрежение, свързано със стари нерешени проблеми. Осъзнайте нагласите си, преди да се случат ситуации, които ще бъде невъзможно да върнете назад по-късно. Препоръчва се да действате с мъдрост и спокойствие, в противен случай всичко може да се развие толкова интензивно, че да доведе до трудно смилаеми последствия, като интензивни конфликти както в личния, така и в професионалния живот. Сатурн подчертава тежестта на вашите отговорности, но благодарение на Плутон и Уран вие запазвате своята независимост.

2022 г. може да донесе стабилност и постижения, но изисква добра доза самозащита, постоянство, а не инат и настойчивост, в противен случай може да изпитате дълбоки кризи. Предстои ви хубав период през пролетта и лятото, но от септември има по-сериозни уроци да учите, както по отношение на работа и кариера, така и в житейски план. Дните през новата година, които трябва да бъдат зачеркнати в календара за всякакви нови работни места, начинания и сериозни споразумения или събития, са, когато Меркурий става ретрограден. Затова началото на годината е малко трудно за вас, но през февруари Венера вече е директна в дома ви на любовта, така че е възможно да имате сериозно любовно увлечение, нови връзки и други хубави неща.

Дори да срещнете съвсем нов човек, ще имате силното усещане, че вече се познавате отнякъде. Юпитер ще насърчава вашите романтични отношения до средата на май. Трябва да имате бързите рефлекси и дързостта да се възползвате от възможностите, които животът ви предлага.

Здравето на Девите е много деликатно нещо, така че трябва да бъдете много внимателни. Забавянето или отлагането на грижите за здравето може да се окаже сериозна грешка. Осигуряването на дисциплина върху вашите инстинкти, е гаранция за безопасност и успех през новата година.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    7 7 Отговор
    Начи тая година ще наблегна на девите

    Коментиран от #2

  • 2 Алфа Вълкът

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Да ама щом само те ще откриват любовта, значи ще намират основно други деви, демек са нещо като хомо зодия! А другите зодии да не бързаме да се женим, да се не прецакаме!

    Коментиран от #5

  • 3 ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ 😇

    5 7 Отговор
    Любов няма. Има сметка и интерес. Жените знаят какво искаш и те манипулират!любовта е измислена от комунистите..за да може Жените да им дават без пари 😇
  • 4 бай Тодор

    9 4 Отговор
    Стига бе . Аз съм дева ,ама съм на 76 г. Дали ще ми излезе късмета на стари години.
  • 5 Дева♍... анализатор🧐😡⚠️

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Никъде не пише, че любовта е задължително взаимна между две души. Любов може да изпитва и само едната страна. Е да, такава любов обикновено е до време, защото за вечна любов трябва много добра работа и от двамата.

    Коментиран от #6

  • 6 Bечна любов????

    0 5 Отговор

    До коментар #5 от "Дева♍... анализатор🧐😡⚠️":

    И зодия дева???Девата е там , където са парите.Толкова за тях.

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Дева♍

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Bечна любов????":

    Или парите са там, където е девата. За мен не можеш да кажеш, че поставям парите преди всичко. Всеки поставя на първо място това, което му е най-липсвало, това не е въпрос на зодия. Въпрос на зодия не са целите, а стилът на постигане. Търпеливост, всеотдайност и себекритичност са типични оръжия на девите.