29 Декември, 2021 13:45 2 623 12

Мемоарите на принц Хари ще разтърсят кралското семейство

  • принц хари-
  • кралско семейство-
  • книга-
  • разкрития

Кралски експерти коментираха, че книгата е предизвикала „цунами от страх“ сред членовете на кралското семейство

Мемоарите на принц Хари ще разтърсят кралското семейство - 1
Снимка: Shutterstock

Мемоарите на принц Хари, които ще видят бял свят догодина, ще повдигнат завесата над „огромната болка“, която той е почувствал през времето, в което беше част от кралското семейство, твърди кралският експерт Питър Хънт. Експертът смята, че херцогът на Съсекс е дълбоко разстроен от начина, по който е напуснал кралското семейство.

Хари, който сега живее в САЩ със съпругата си Меган Маркъл, може също да разкрие стари спомени за лошите си отношения с по-големия си брат, принц Уилям.

По време на интервюто си при Опра Уинфри Хари разкри, че връзката му с Маркъл е повлиял зле на връзката с баща му принц Чарлз.

Кралският експерт Хънт твърди, че по никакъв начин не е възможно отношенията в семейството да бъдат възстановени. Твърде трудно е двамата братя да върнат изгорените мостове помежду си заради „напълно правдивия“ разказ за живота в Лондон, описан в книгата на Хари.

По-рано тази година принц Хари обяви, че е написал мемоари, които ще бъдат „окончателен отчет за преживяванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са му помогнали да се оформи като човек“.

Книгата ще излезе по рафтовете следващата година, но не е известно дали това ще стане преди или след платинения юбилей на кралицата през юни. Очаква се книгата също така да описва подробно шока от смъртта на майка му – принцеса Даяна, която той загуби на много ранна възраст.

Кралски експерти коментираха, че книгата е предизвикала „цунами от страх“ сред придворните и членовете на кралското семейство.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дали

    22 8 Отговор
    споменава и за многобройните любовници на майка си , не малка част от тях араби !
  • 2 Зззз

    22 5 Отговор
    Малиии,промития мозък ражда чудовища .Малко майката ги орезели ,ами и този продължава традицията.
  • 3 Присмехулник

    19 5 Отговор
    Това са отживелици...Преди много векове може да е имало нужда от царе и крале/Добре би било това да остане в миналото,все пак 21 век сме...Хора като нас и нищо повече...
  • 4 Пежо

    25 1 Отговор
    Тоя продължава да се излага,и още повече да доказва,че не е достоен да е част от кралското семейство.Дори и най-обикновен човек трябва да има достойнство,и да не развява кирливите семейни ризи...Типично американско качество-за пари ще оскверни и паметта на майка си.Не заслужава уважение
  • 5 Къна

    20 2 Отговор
    Хари за пореден път ще докаже,че е син от коняра на Диана а не от Чарлз.Един ДНК тест би бил полезен повече отколкото тази биография,в която надали е споменал,че е бил нах-тъпия ученик в колежа и това е видно от оценките му.
  • 6 фен на сидеров

    8 1 Отговор
    а мен силно ме боли някъде другаде за Хари !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 099

    14 0 Отговор
    Никой не гледа сериозно на рижавия палячо с принцеса Пинокио след каскадата от глупости, които извършиха последните години . Каквото и да каже някой от тях, става за смях.
  • 9 мнение

    16 1 Отговор
    Този е черната оца на семейството, излагаше се като тинейджър с изцепките си, избра си за жена жена, която му е лика-прилика и с нея дружно ще компрометират семейството му, ако изопщо е син на Чарлз. Злобар, който се храни от компромати и омраза.
  • 10 нанана

    13 0 Отговор
    Принц Хари е жалък палячо, обзет от завист, че никога няма да е крал, затова злепоставя семейството си и създава конфликти в него, излага ги и вади на показ изопачени полуистини, за да се храни, понеже нищо друго не умее да прави по-добре от скандали, също като жалката си злобна жена.
  • 11 баба Вуна

    1 0 Отговор
    Добре бе Харчо,нали избяга от Англия заради някакви си журналисти и папараци,дето не се спирали пред нищо и те било страх да не би жена ти да последва участта на майка ти?А сега не се спирате да лаете навсякъде по телевизии и радиа.Не се срамуваш да излагаш семейството си което е дало всичко да не се превърнеш в наркоман и алкохолик!!!Неблагодарността ти ще се отрази на живота на децата ти,да знаеш.
  • 12 Пешо

    0 0 Отговор
    Ще сподели, че баща му е коняр, баба му пират.