Last news in Fakti

29 Декември, 2021 18:15 4 621 0

Ето как да привлечете късмета през 2022-ра

  • късмет-
  • 2022-
  • воден тигър-
  • талисман

Годината под знака на Водния тигър ще бъде ярка, енергична и непредсказуема

Ето как да привлечете късмета през 2022-ра - 1
Снимка: Shutterstock

Предстоящата 2022 година ще премине под знака на Водния тигър. Но за да привлечем късмета и да избегнем проблемите, трябва да знаем какво обича и какво не обича повелителят на годината.

Какво трябва да направим, за да привлечем късмета в дома си?

Най-добрият начин е да си вземете талисман. През 2022 година е добре това да е фигурка на тигър. По-добре, ако е изработена от обикновен или полускъпоценен метал. И също така е препоръчително талисманът да е винаги пред вас. Не забравяйте, че преди настъпването на Нова година, е важно да се избавите от всички талисмани, които сте придобили миналата година. Тигърът не обича съперниците, пише actualno.com.

Какво да очакваме, какво да правим и какво да не правим в годината на Водния тигър?

Тигърът в никакъв случай не е зло животно. Той е хищник, който постоянно е в търсене на плячка и нови земи. Годината под неговия знак ще бъде ярка, енергична и непредсказуема. Тя ще донесе изключителен успех в кариерата най-вече на тези, чиито дейности са свързани с публично говорене, политика, творчество. През тази година трябва да се стремите да научите нови неща, да се усъвършенствате и да овладеете нови знания и умения. Тигърът е доста любвеобилен и затова не са изключени романтични истории и страстни романи. За да избегнете здравословни проблеми е важно да не нарушавате режима си. Бъдете активни и не рискувайте напразно.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА