31 Декември, 2021 09:42 7 844 5

Филип Плейн получи най-желания подарък за Коледа

  • филип плейн-
  • подарък-
  • коледа-
  • наследник-
  • бебе

Дизайнерът сподели, че очаква втори наследник

Филип Плейн получи най-желания подарък за Коледа - 1
Снимкa: Shutterstock

Преди дни един от най-ексцентричните дизайнери в модния свят сподели в личния си Инстаграм профил кратко видео, с което всъщност съобщи хубавата вест, пише dir.bg. Кадрите започват от двора на възхитителния му имот в Кан, като показват Лучия Бартоли в гръб, стояща до огромната външна елха с богата декорация, в която основният акцент са големи орнаменти във формата на джинджифилови човечета. Секунда по-късно брюнетката, която е облечена в блестящ костюм от две части, съставен от сако и панталон, обсипани с множество пайети в преливащи се цветове, заобикаля дръвчето и отправяйки се към алея, от двете страни на която се редят масивни играчки, изработени като лешникотрошачки. Не след дълго стига до входната врата на дома, на която е поставен внушителен венец.

Миг след това тя я отваря и влиза в антрето, като се насочва към стълбището, водещо до втория етаж на жилището, завладяно от истинска коледна магия, изразяваща се в приказна декорация. Пристъпвайки в кухнята, намираща се на годното ниво на сградата, тя сваля връхната си дреха в движение, оставайки по къс топ, като междувременно не спира да върви, докато не стига до съседната стая, където до поредната удивителна елха я чака нейният партньор. Едва тогава, за да прегърне германеца, Лучия се обръща към обектива, разкривайки заобления си корем, показващ, че очаква дете.

"Всичко, което искам за Коледа е...", гласи посланието на Плейн към поста, допълнено от емотикон бебе, а почитателите му веднага отправиха своите поздравления и пожелания, изписвайки хиляди коментари.

Фактът, че очевидно Бартоли вече е започнала второто тримесечие на бременността си, означава, че досега двойката са пазили радостната вест в тайна, изчаквайки най-подходящият момент да я разгласят.

Модният корифей за първи път представи половинката си на германската преса през декември 2019 г., малко преди двамата да се отправят на почивка към екзотичните Бахамски острови. Тогава избраницата му сподели, че в момента не се занимава с нищо, освен да бъде партньор на пълно работно време.

На въпроса каква е тяхната рецепта за щастие, тя отговори, че се опитват да прекарват повече време заедно и да бъдат неразделни, а Филип допълни, че при всяка удобна възможност се старае да ѝ прави изненади, само че този път тя беше тази, която го зарадва.

Това ще бъде второ дете за собственика на бранда "Plein", тъй като той има 8-годишен син от предишната си връзка с модела Фернанда Ригон. Двамата се запознават в Милано, преди още славата да връхлети с пълна сила моделиера, но се разделят през 2013 г. - само два месеца, след като малкият Ромео Принц се появява на бял свят. През по-голямата част от живота на момчето, Филип стои настрана от него, но не защото не желае да прекарват време заедно, а понеже Фернанда предпочита да е далеч от тях. Независимо колко болка му носи това нейно искане, той се съобразява с него. Очевидно обаче нещата вече са се променили, тъй като преди три дни Плейн качи във виртуалното пространство изображение, на което позира с първородния си наследник.

"Безценно", е единствената дума, която е написал към него, но тя е повече от достатъчна.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    4 4 Отговор
    Плайн, а не Плейн...
  • 2 Кики

    5 2 Отговор
    Тази ходи като болна от паралич.
  • 3 Gucci x Balenciaga

    14 1 Отговор
    Модният корифей най много ме разсмя Филип Плайн симпатичен измамник започнал от нулата.Няма негови новаторски модели не е нищо повече от Von Dutch, Ed Hardy ....не е първият, нито последният, който прави такива дрехи със синци, бродерия и кристали добре че бяха Мадона ,Парис Хилтън и Кристина Агилера та да си продава името .Живи и здрави нека този път успее да бъде по добър баща от първият път,да си запази семейството
  • 4 яя яяяя

    3 0 Отговор
    жив и здрав да е евреина да си продава прескъпите парцалки на балъците...
  • 5 646

    1 0 Отговор
    Пилитата са му отишли на гости в монакото ? Уааааау еваля