17 Април, 2013 12:58 1 534 2

Леонардо ди Каприо: Смятам се за аутсайдер

  • леонардо ди каприо-
  • актьор-
  • аутсайдер

Леонардо Ди Каприо заяви, че славата му пречи да води нормален живот. Актьорът, за когото никак не е обичайно да е сам призна, че кариерата му е причината да е нещастен в любовта.

„Снимането на филми по цял свят не ми позволява да задържа жена до себе си“, признава пред списание Ескуайър холивудската звезда.

„Да снимаш по шест месеца в Мароко или на някое друго подобно място, не е най-доброто нещо за една връзка“, допълва той.

Продължителните, но неуспешни връзки с моделите Жизел Бюндхен, Бар Рафаели и Ерин Хийтъртън, не са отказали 38-годишния актьор да търси правилната жена. Неотдавна той беше свързан с бившата Мис Косово Афердита Дрешай и с колежката си от „Вълкът от Уолстрийт" Марго Роби.

Въпреки очевидния му успех сред жените и екранните постижения, холивудският ветеран признава, че винаги се е смятал за аутсайдер.

„Винаги съм мислил за себе си като за аутсайдер. Сякаш, че нямам достатъчно хубави дрехи или косата ми не изглежда добре“, искрен е Лео.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ААА

    0 0 Отговор
    ДА бе! Аутсайдер-милионер, хайде, хайде!
  • 2 румбо

    0 0 Отговор
    Само аз ли съм гледал "Защо тъгува Гилбърт Грейп"?