Last news in Fakti

7 Януари, 2022 12:45 4 295 6

Дженифър Анистън: Филмовата индустрия вече не е толкова бляскава

  • дженифър анистън-
  • филмова индустрия-
  • последователи-
  • талант

Дженифър скоро отвърна и на нападките, че е избрала кариерата пред възможността да има деца

Дженифър Анистън: Филмовата индустрия вече не е толкова бляскава - 1
Снимка: Shutterstock

Дженифър Анистън сподели, че за нея филмовата индустрия не е толкова бляскава, колкото е била преди.

52-годишната актриса придоби световна слава преди малко повече от 20 години, когато влезе в ролята на Рейчъл Грийн в “Приятели”. Но смята, че филмовият бизнес се е променил драматично в последните години.

“Не знам каква е индустрията вече. Не е същата индустрия, която беше преди. Вече не е толкова бляскава. Тя бавно става подчинена на Instagram и TikTok последователи. Сега сякаш е така – наемат, базирано на това колко последователи имаш, а не на таланта. И аз губя връзка”, коментира тя пред “The Hollywood Reporter”.

Звездата дебютира в Instagram през октомври 2019 г. – доста години, след като мрежата се превърна в хит. Но тя стана потребителят, който най-бързо е достигнал 1 млн. последователи.

Дженифър скоро отвърна и на нападките, че е избрала кариерата пред възможността да има деца.

“Преди приемах всичко много лично. И цялото това: “О, тя е избрала кариерата пред децата”. Казвам си: “Вие нямате представа какво се случва с мен лично, медицински, защо не мога… Мога ли да имам деца…?”. Те не знаят нищо и беше наистина болезнено и гадно”, казва тя.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    4 8 Отговор
    Нали обяви ,че са ,,вакса,, тая...,,БЛЯСКАВА,,...айде скрий се..
  • 2 зрител

    6 5 Отговор
    "Не е същата индустрия, която беше преди. Вече не е толкова бляскава." нищо страшно няма, гусжа. просто всички вие работите старателно за да се закопаете. такава цензура и по времето на соца не е имало.
  • 3 Много

    6 2 Отговор
    Талантлива и сладка жена.
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 6 Отговор
    тая ако пущаше на всеки да я пори, можеше и да има деца ама като напише човек във гугал дженифър и порно и се вижда че само във задния гараж тая се работи, е там деца не стават
  • 5 РежисМериз

    1 1 Отговор
    С тези глупави пълни само с ефекти филми е нормално ! Идва времето на малките бутикови студиа!
  • 6 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    2 3 Отговор
    тая се работи яко отзад като козлудуеца е