Last news in Fakti

23 Април, 2013 12:07 1 983 0

Райна блести на сцената на Dancing Stars

  • dancing stars-
  • райна-
  • танц-
  • певица-
  • шоу

Поп-фолк дивата Райна се завърна на сцената на Dancing Stars като заместничка на  контузената Стелла, а неин партньор е Наско. Те изтанцуваха страхотно Contemporary, за което заслужено получиха 37 точки.

Специално за rock&roll изпълнението си Румен Луканов влезе в ролята на  Елвис Пресли, на когото той е истински фен.  Костюмът за шоуто му бе даден назаем от Цецо Елвиса.

Петко Димитров си призна, че е бил запален металист и е имал дълга коса. От този период са останали само любовта към бързите скорости и моторът Harley, който той подкара, за да се настрои за rock&roll танца си,  заедно с Яна.

Люси се подготви за рока си с Петя, докато подскачаше на батут, а Латинка се върна в своите младини и заедно с Фил също бяха на рок-вълна.  Елен и Калоян  пробваха бързите стъпки на хип-хоп.

Део и Елена подготвяха Contemporary с малките балерини от школата на Маша Илиева  и се върнаха в  детските си години.

По повод Международния Ден на Земята,  облеклата на водещите и журито бяха хармонично подбрани в зелен цвят. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА