Last news in Fakti

23 Януари, 2022 11:35 10 053 84

Беновска подари тениска на Мангъров за затвора (ВИДЕО)

  • беновска пита-
  • доц. мангъров-
  • тениска-
  • затвор-
  • ваксини

Доцентът предизвика прокуратурата, преди това лекарския съюз, да търсят наказателна отговорност заради това, че се интересува научно защо трябва да се ваксинираме

Доц. Д-р Атанас Мангъров, инфекционист, гостува в седмичното обзорно политическо предаване "Беновска пита“.

“Ще Ви нося ли цигари в затвора?" попита Беновска доц. Мангъров. Той отговори, че не пуши, но е притеснен и чака да го арестуват. “Защо предизвикахте прокуратурата, преди това лекарския съюз да Ви търсят наказателна отговорност заради това, че Вие се интересувате научно защо трябва да се ваксинираме?" попита водещата, цитира burgas24.bg.

Инфекционистът коментира, че това говори зле за тези, които го правят и когато нямаш научни аргументи, започваш да използваш силови техники. “Аз никога не съм казвал на хората да не се ваксинират, но ваксинирането под натиск, за да пътуваш, да ходиш на театър, да ходиш на работа, даже на училище... това е лошо, отвратително" подчерта доц. Мангъров.

Той отбеляза, че хората не са наясно с действието на ковид ваксините и евентуалните последствия, не се знае и какво е тяхното съдържание, информацията е скрита.

“Аз не съм доволен от профила на безопасност на тези ваксини, защото този профил не може да се установи в рамките на 1 година. Вижда се, че тяхното действие изветрява за няколко месеца. Първоначално се казва, че си правим тези ваксини и край с тези неща, но се оказа, че не е така. Нас ни карат да се ваксинираме, ако ние се съгласим, но какво се случва и какво ще се случи с нас след това - не знаем и никой не може да ни каже" коментира доц. Мангъров.

Беновска отбеляза, че хората не знаят и какво ядат - пилетата ги инжектират, в месото и млечните слагат прекалено много вода, въздухът е мръсен, хората живеят нездравословно и т.н.

“Притеснява ме неистовото желание да ни накарат да се набоцкаме. Не знам защо го правят. Това са ваксини, които са съвсем нова технология, която досега не е използвана за масово приложение. Тези РНК ваксини се намесват в генетичния апарат. Рибонуклеинова киселина, която носи информацията за какви белтъци да произвеждат нашите клетки. Когато се вкара, тя влиза в нашите клетки, но в кои точно - в тези на сърцето, на мозъка, на половата система, на други части на нервната система - кара нашите клетки да произвеждат чужди белтъци, срещу които нашата имунна система започва да образува антитела.

Въпросът е доколко нашата имунна система не би могла да разпознае в един момент тези наши клетки, които произвеждат чужди белтъци, като чужди. Съобщават се данни за миокардити след имунизация, тези миокардити се дължат на това, че нашата имунна система започва да атакува клетките на сърдечния мускул.

Това са автоимунни състояния. Къде точно отиват тези частици, които се вкарват с ваксините? Какво се случва с тях? Колко време се задържат? Казват, че тази РНК се разгражда за няколко дни. Сигурно ли е? Има съобщения, че това невинаги е така. Всичко това е информация, която се натрупва в течение на време и ние я нямаме, но въпреки това караме хората да се ваксинират" коментира доц. Мангъров.

Той призова да не се карат хората да се ваксинират, за да ходят на работа и училище или с презумпцията, че ваксинираните пазят останалите. Инфекционистът подчерта, че доказано ваксинираните продължават да се заразяват и този аргумент е несъстоятелен.

Смърт след ковид ваксина

“Какви доказателства имате, че който е ваксиниран, е застрашен да почине? Ако не е ваксиниран, по-малко ли е застрашен?" попита Беновска.

Доц. Мангъров отбеляза, че в сайта на министерството на здравеопазването са изнесени данни за ваксинирани и починали и двете хипотези са, че са починали, въпреки поставена ваксинирана, което означава, че в определена част от случаите ваксината не действа, другата хипотеза е, че починалите са починали заради ваксината, защото има хора със същите характеристики, преболедували, не са ваксинирани и не са починали.

“Когато има натрупване на нежелани реакции като смърт - те трябва да се проучат. Тези ваксини са в третата фаза на проучване и още са под изследване", подчерта доц. Мангъров.

“Искате ли да кажете, че министерството и държавата ни заблуждава с тези данни, които публикува официално?", попита Беновска.

Инфекционистът заяви, че трябва да се мисли върху тези данни, да се извлече информацията от тях, министерството заявява, че няма случай на починал след ваксина и България е остров на спокойствието, а докладът на европейската медицинска агенция съдържа десетки хиляди случаи. “Аз не искам да ме карат да правя нещо, за което не съм убеден, че е правилно. Ако аз не искам да направя това лично, това ме касае само мен. Това, че казват, че ако съм ваксиниран, пазя другите - това просто не е вярно" каза доц. Мангъров.

Аргументи за ваксинация

“Какви аргументи трябва да се дадат, за да бъдете убеден да се ваксинирате?" попита Беновска.

Инфекционистът заяви, че ако беше вярно това, че ваксинираните пазят останалите - щеше да е сериозен аргумент, но то не е вярно. “Ако това беше така, държавите, които са ваксинирани на 90 и отгоре процента, там нещата продължават да се вихрят. За вчерашния ден имат над 70 000 нови случаи. Умирали по-малко. Мислите ли, че ако ковид изчезне, ние ще умираме по-малко, отколкото в Израел, в Германия, в Обединеното Кралство - мислите ли, че това ще се случи?" коментира доц. Мангъров.

Заплахите срещу доц. Мангъров

По отношение на заплахите доц. Мангъров сподели, че не е получавал съобщения от никого - БЛС и прокуратура, не е разпитван. Беновска попита доц. Мангъров какво ще прави, ако му отнемат лекарските права. Инфекционистът заяви, че нямат основание да го направят, не е спрял да лекува, не е извършил медицинско престъпление.

“Това, че управителният съвет на лекарския съюз не знам в качеството си на какво счита, че това, което казвам, е неправилно - това не е основания да ме дават на прокуратурата и на етичната комисия, защото тук няма нищо неетично. Болните не се лекуват от управителния съвет на лекарския съюз и когато лекуваш един болен, най-глупавото е да се съберат еди-колко си души - едните са за, другите са против и въз основа на това да се взимат решения за лечението на един или друг болен" подчерта доц. Мангъров.

Фатални случаи на млади хора след ковид ваксина

Беновска отбеляза, че доц. Мангъров ѝ е споделил поне за 2 фатални случая на млади хора след ваксинация. Инфекционистът разказа за спортистка на 28 години, имунизирана с "Янсен", две седмици по-късно прави тромбоза, лежи в Окръжна болница, но в последствие почива. Друг случай с момче на 26 години в пълно здраве от Плевен, 20 дни след ваксинация развива консумативна коагулопатия, изчерпват се тромбоцитите.

“Не твърдя, че ваксината вреди. Твърдя, че не е доказано какво се случва след като си направите ваксина и в някои случаи това, което се наблюдава, е доста неприятно. Не е редно, когато профилът на безопасност не е такъв, какъвто трябва да бъде, да се карат хората да се имунизират силово, за да можеш да работиш, пътуваш и т.н. Който иска, да се ваксинира, хубаво е, че има ваксини, но да се натискат с килифарски методи - ние не те караме, но за да работиш, трябва да се ваксинираш или ще ви пуснем, ако сте ваксинирани на 60 %", подчерта доц. Мангъров.

Инфекционистът добави, че Кирил Петков е говорил друго, когато са се срещали и е искал да бъде убеден, че няма нужда от зеления сертификат. “Целта на този сертификат е не да пази хората, той от епидемиологична точка няма никаква стойност. Неговата цел е просто да тормози хората и да ги накара да се набоцкат" каза доц. Мангъров.

Беновска коментира, че Европа квалифицира сертификата като документ с валидност незнайно защо 9 месеца. Инфекционистът подчерта, че ако се продължава така, ще се стигне до сериозно социално напрежение.

Илон Мъск и чипирането

“Къде е политикоикономическата интрига? Четох, че Илон Мъск щял да слага чипове на своите служители, с които да следял “добросъвестно" кръвното налягане, какво става с кръвта, нервната система, психиката. Хората защо се страхуват, че могат да бъдат чипирани с ваксината и да станат обект на следене, изучаване, въздействие върху тяхната физика и психика? Откъде идва този страх?" попита Беновска.

Доц. Мангъров смята, че Мъск ще го устройва повече за него да работят роботи, вместо хора. “Само преди 2 години ние избихме десетки, стотици хиляди прасета, кози, овце. Една госпожа от село в Странджа каза, че нейните животни няма да ги убива, защото им няма нищо, а всички са казвали, че носят резултати от френски лаборатории, имат десет титли, те са вирусолози. Нейното стадо и до днес е живо. Някой да ѝ каза - извинявайте?", попита инфекционистът.

Костадин Костадинов, "Възраждане"

“Не Ви ли подкокоросва Костадин Костадинов, който е антиковид ваксър, чисто човешки, но и политически? Той вади дивиденти от това, прави протести и между другото зададе много справедливи въпроси към здравните власти - да дадат сведения колко са починали след ваксиниране, например", попита Беновска.

Мангъров заяви, че това го има на сайта на министерството, но там данните са в насипен вид и трябва поне един ден да се изчисляват. Беновска обясни, че с въпросите си към доц. Мангъров го призовава да отговори убедително на хората защо не трябва да се ваксинират насилствено. Инфекционистът подчерта, че работи с ваксини, откакто е започнал да се занимава с инфекциозни болести.

“Аз всеки ден правя по няколко ваксини в моя кабинет. Тези, които излизат и казват правете това... повечето от тях, да не кажа всички, но една значителна част от тях, не са поставяли през живота си една ваксина. Да направиш една ваксина не е само да набоцкаш някого, всичко каквото може да му се случи след нея, е отговорност на този, който я е направил" подчерта доц. Мангъров.

Поддръжниците на доц. Мангъров

Беновска отбеляза, че инфекционистът има много привърженици и много хора го подкрепят, но дали някой ще дръзне да го защити, ако го арестуват, ако го санкционират. Доц. Мангъров заяви, че за да се случи това, трябват аргументи и доказателства.

“Аз се надявам и вярвам, че все още сме правова държава, в която човек може да се защити. Имам няколко адвокати, но въпросът е защо се стига дотам. Когато ти не можеш да се аргументираш научно, независимо, че твърдиш, че държиш науката за шлифера, ти да се намесваш с етични комисии, с прокуратура. Когато ти нямаш аргументи и хората не ти вярваш, най-лесното е да извадиш бухалката" коментира доц. Мангъров.

Водещата сподели, че в момента темата за Харвард е много актуална, управляват ни възпитаници на Харвард - Кирил Петков и Асен Василев. “Този начин, по който те са завършили Харвард, е същият, по който навремето се завършваше висшата партийна школа в Москва и това е абсолютно аналогично - отиваш няколко месеца и се водиш възпитаник на Харвард. Аз по тази логика мога да се водя възпитаник на медицинския институт в Токио. Там съм бил 3 месеца, но никога не съм го казвал" коментира доц. Мангъров.

Беновска му подари една тениска на Харвард, за да го пази в затвора. Доц. Мангъров сподели, че винаги е искал такава. “Ще Ви помоля, като тръгнете към следствието, да дойдете с нея" призова Беновска.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 73 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Живите мъртви

    105 22 Отговор
    Като я подгонят ваксинираните Живи мъртъвци къде ще бяга тази?!
  • 2 Доц. Ангел Кунчев

    24 109 Отговор
    Абе къде изчезна антиваксърското тролче Майна ?😂

    Коментиран от #21, #48

  • 3 сила

    240 36 Отговор
    малкия мъж с ГОЛЕМИТЕ ТОПКИ......ЕВАЛА ДОКТОРЕ , С ТЕБ СМЕ
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Боздуган

    122 6 Отговор
    Не мога да реша Беновска или Кунева е крива в лицето, и коя е противно като човек. Ще се по бъркам!

    Коментиран от #77

  • 6 тъко обратното

    26 129 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    докара хиляди до ковчег ...

    Коментиран от #54

  • 7 чакаме го

    21 134 Отговор
    Е - тениска! Вазелин ще му е по потребен.
  • 8 недей да плачеш

    24 161 Отговор
    Мангърката е тарикат ,бая парици направи с идиотските си изявления и сега ако го прищипят - ще е напълно заслужено.
  • 9 фен на сидеров

    23 140 Отговор
    фланелката е готина, но повече ще му отива бяла риза с много дълги ръкави за връзване отзад !
  • 10 Делю Хайдутин

    172 27 Отговор
    Долу ръцете от Мангъров убийци!
  • 11 Бате Гойко

    26 166 Отговор
    Мангъра е пълен срам!
  • 12 Нещо лично.

    23 108 Отговор
    Преди години точно тоя Мангъров обясняваше че ваксинирането на момичетата против рак на матката трябва да е задължителна а сега песента е друга.Я го попитайте защо ги спря!!?? Дори искаше да спира хомеопатията със закон.
    Интереса клати феса.

    Коментиран от #43, #56, #58

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Крейзи свят

    124 13 Отговор
    Верно май антихристът наистина е дошъл. Компетентните хора, които трябва да са в управлението на държавата, се вкарват в затвора, а тези, дето са за затвора, ни управляват...
  • 15 Алфa Вълкът

    17 83 Отговор
    Време е законът да се прилага за всички! Не пак да ми го оправдаят като Цецо Апартамента и много шум за нищо! Или да си бара пенсията в края на месеца, като става на 65г или да си изживее последните джендър години с кеф у панделата!
  • 16 Хап и лап

    51 7 Отговор
    Някои журналисти са по-добри да пишат за сексоскарите отколкото до сериозни теми, личи си кое ни е по-близко.
  • 17 Историята

    37 5 Отговор
    Тази е лоша, ама много лоша!
  • 18 Джок Съдбата

    18 112 Отговор
    Мангъров е позор! Оставка и затвор!

    Коментиран от #29, #52

  • 19 Колкото

    85 5 Отговор
    е грозна , толкова и злобна ! С тъпа ехидност иска да оргиналничи , което я прави още по - жалка !
  • 20 Просто човек

    15 54 Отговор
    Глупак и глупачка... невероятна комбинация
  • 21 Джок Съдбата

    14 53 Отговор

    До коментар #2 от "Доц. Ангел Кунчев":

    Аз от два дни питам нямаше ли един виден анти-ваксър "Варненцът", който отдавна май не е писал, ама така и не получавам отговор....

    Коментиран от #23

  • 22 КРА

    82 3 Отговор
    Нищо ново под Слънцето. Инакомислещите винаги са били преследвани, защото развалят комфорта на манипулаторите търсещи безприкословно подчинение. Просто следете парите.
  • 23 Варна

    16 3 Отговор

    До коментар #21 от "Джок Съдбата":

    Замина доброволец за Украйна.

    Коментиран от #33

  • 24 ХАХАХАХАХАХ

    90 6 Отговор
    МНОО прост народ по тая територия! Даже в Израел казаха че ваксините разрушават имунната система. Преди това го доказаха научно в Швеция, ама ганьо е писател, не читател.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Грульо

    50 2 Отговор
    Беновска пита, добре, а обикновена пита има ли? :D Иначе гледах и интевюто с Кунчев, изплъзна се като байдънови газове из гащи, и не се закле пред коституцията за шикалкавенията в интервюто, като типична управленоститутка.
  • 27 Стоян Александров

    64 9 Отговор
    Прочетох глупавите Ви коментари и разбрах едно: другари българчета Вие наистина си заслужавате съдбата. Халал да са Ви управляващите. Честито. И честито Ви Господари. Нямам повече думи. Ааааааа боцкайте се здраво, давайте, че не остабаха ваксини...
  • 28 Снайперист

    16 6 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 29 Всички

    34 11 Отговор

    До коментар #18 от "Джок Съдбата":

    Вакси ще мрете, вижто какво става в UK ! Кеф:)
  • 30 Един по един ....

    55 8 Отговор
    ....разделяй и владей !
    Смачкват по единично всякаква съпротива !
    Изолират ни и ни затварят , лошо е че са на път да успеят !
    Пускат вампирясалата бясна к.чка да се подиграва с човека , готова за пари и май.а си да продаде!
  • 31 МАНГЪРОВ Е ВЕЛИК!!

    72 6 Отговор
    НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ 😇
  • 32 Дара

    91 8 Отговор
    Мангъров е прав. Но овцете са си овце. Ваксините не са доказани. Запомнете това.
    Подкрепа за Доцент Мангъров!
  • 33 Алфa Вълкът

    28 4 Отговор

    До коментар #23 от "Варна":

    Що и джендъри ли набират? Е трябва и някой да носи гранатите на офицерите и да им смазват личните оръжия!
  • 34 селтак

    65 12 Отговор
    Респект,за доц.МАНГЪРОВ!!! Белата мафия обаче ще го унищожи!

    Коментиран от #55

  • 35 тенденция

    74 1 Отговор
    Аз едно забелязвам преди така наречените "антиваксъри" /въпреки, че определението е изключително грешно, защото този препарат е много далеч от ваксина/ бяха обвинявани във всичко. В саботиране на ваксинацията в какво ли не. Само, че се вижда, че ваксърите са станали много по-злобни. Докато "антиваксъра" иска да го оставят на мира и да не го принуждават, ваксърите злобеят срещу всеки инако-мислещ и искат насилсвено да набодат всички! Видно е от коментарите!
  • 36 МДААА

    31 0 Отговор
    ТАЗИ нито е талантлива мисирка, нито на акъла на Доцента
    Таланта й се крие в дадената й възможност да критикува от позиция на медията...
    А дали тази лелята и семейството й са ваксинирани и имат сертификат

    Коментиран от #37

  • 37 психо

    30 12 Отговор

    До коментар #36 от "МДААА":

    Тази е откровено за психиатрията!
  • 38 Българин

    52 2 Отговор
    Браво на Мангъров!!!
  • 39 Цирка за простолюдието

    25 0 Отговор
    Върви с пълна сила... и докато едни зяпат, други лапат !
  • 40 великият инквизитор

    54 0 Отговор
    Доц. Мангъров ще стане изкупителна жертва!!! За назидание!!! Като Джокович. Това е ставало...става..и ще става. Такава е природата на злото! Не търпи Истината и Светлината,но без само да иска..превръща потърпевшия в Мъченик,т.е вместо да му избоде очи му изписва вежди. И с доц. Мангъров ще стане същото. И ако тези..лакеи и слуги на Лъжата са малко по-проницателни и съобразителни ще спрат да се занимават с доктора,а така само продължават да приковават вниманието на хората. Глупци!!!

    Коментиран от #42

  • 41 1111111

    56 1 Отговор
    Респект, д-р Мангъров. Жалко, че в БЛС, съставен от анонимници, няма и мъже!
  • 42 1111111

    25 3 Отговор

    До коментар #40 от "великият инквизитор":

    Не, на Доктора в момента му се вдигат допълнително акциите.
  • 43 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    23 9 Отговор

    До коментар #12 от "Нещо лично.":

    Срещу папилома вирус има перфектна ваксина и момичетата и Момчетата трябва да ги ваксинират !това е полезно за тях!!!папилома вирус прави 4 вида рак,може и повече!когато човек е във нормална възраст.При жени рак на мятка,яйчници,дебело черво,панкреас и гърди.При мъже почти същото!тази наксина може да ви спаси от неприятности в Зряла възраст.говорих с докторката!тя е на същото мнение !когато внучките ми станат на 11-12г ще бъдат ваксинирани с ваксина Срещу папилома вирус.хубаво е Тази ваксина да се Препоръчва и за МОмчета,а не тази инжекция ,която наричатековидваксина!!!
  • 44 Костя рубльов

    2 42 Отговор
    Мангъра и той е ваксан като нас ,ама лае за някоя рубла..Костя ние ваксинираните сме против ваксините
  • 45 ТОЯ(.....)ДОЦЕНТ

    3 40 Отговор
    ДОБРЕ ЩЕ ИЗВЕТРЕЕ НА О.БОЛШЕВИК КАТО БЪДЕ ДЕПОРТИРАН С ОСТАНАЛИТЕ ПРОТИВНИЦИ НА ВАКСИНАТА😕😕😕
  • 46 Gucci x Balenciaga

    6 44 Отговор
    Защо още не в затвора този изрод, колко българи подведе да не се ваксинират. Отровните и пластмасови храни са друга тема и въздуха,ваксината не е на сто процента ефикасна но има ефект.Аман от куци спелиасти като този ,интересно ми е спи ли спокойно абориген
  • 47 Независим

    47 4 Отговор
    Подкрепа за доц. Мангъров! Един истински , достоен Човек! Жалко , че Байдънисчетата ще направят всичко възможно за да го унищожат!
  • 48 СИГУРНО

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "Доц. Ангел Кунчев":

    РАЗРАБОТВА БЕЗКОНТАКТНА 💉💉💉В „ТЕСЕН ”КГРЪГ С БЕЖАНЦИ ОТ АФРИКА😬
  • 49 Доцент

    3 43 Отговор
    Затвор! Време е за тези които бълват небивалици, като Мангъров,Пасков и др.

    Коментиран от #83

  • 50 Човекът е професионалист

    40 2 Отговор
    Искат да го очернят, толкова е очевадно
  • 51 Беновска да подари тениска на Ивайло

    18 0 Отговор
    Ивайло Иванов е за затвора некадърния Ной ощетил над милион български пенсионери dunavmost.com/novini/pensioner-dokaza-che-edna-chast-ot-balgarite-poluchavat-nepravilno-izchisleni-pensii
  • 52 пенсионер 1

    10 4 Отговор

    До коментар #18 от "Джок Съдбата":

    Ей Джок добре ли плащат!Глупостите нищо не струват!
  • 53 Провинция

    35 2 Отговор
    Който и каквото ще да казва, Мангъров е абсолютно прав! Тези, които го обвиняват и нападат, включително лекарският съюз и прокуратурата, да докажат, че твърденията му не са верни! Доказателства, не празни приказки и внушения. А те нямат такива. Изключително и само да го очернят е целта им, защото е на противното на тяхното мнение. Проваля им плана за масова ваксинация, ангажимент за каквато управляващите ни вече са поели. А той има правото да има лично мнение, на базата и от позицията му на действащ лекар инфекционист, каквито лекари те не са! Безапелационно подкрепям Мангъров!

    Коментиран от #82

  • 54 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "тъко обратното":

    е щом си жив не реви!
  • 55 Няма да успее

    28 3 Отговор

    До коментар #34 от "селтак":

    Всички ние ще го подкрепим, все пак той публично изказва и нашето мнение. На практика той защитава нас, мислещите, разумните и незомбирани от великата пропаганда за ваксините. Опитват се да го дискредитират, но са толкова отчаяни и жалки тези опити, че са супер смешни. Отвратен съм!
  • 56 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    21 1 Отговор

    До коментар #12 от "Нещо лично.":

    науката бе!доказа се вредността на тези ваксини!!!
  • 57 Не е само Мангъров

    23 0 Отговор
    Цитат от съседна статия от днес, от д-р Сардовски-кардиолог: "Не се сещат, че ниското ваксинационно покритие се компенсира от по-високият брой преболедували COVID, които може би заедно с ваксинираните поне достигат до 60%, а може и да го надминават, та вече не е нужно да се ваксинират 60% , а и това няма и как да се случи, както върви темпа на ваксинацията." Фактът, че много лекари-специалисти, и то действащи такива, са на същото мнение като Мангъров, говори толкова красноречиво. Не желая да ми натрапват мнението на Кунчев, Кантарджиев, или на новата здравна министърка, които не са лекували хора. За математиците пък, дето непрекъснато им дават думата, не искам и да чувам. Прочетете статията на д-р Сардовски, много истина има в нея. Който може да разсъждава, де.
  • 58 един от многото

    29 1 Отговор

    До коментар #12 от "Нещо лично.":

    Първо прочети статията и тогава пиши глупости. Никъде човека не казва , че е против ваксините , но ваксина и лекарствен препарат не се създават на форсаж , за една , две години! Някой може ли да отговори с точност какво може да се случи , следствие на ваксината след 5 или 10 години!
  • 59 Turbo

    29 1 Отговор
    Само да посмеят да пипнат Мангъров и народа веднага ще излезе на протест.Мутафчийски и Кунчев малко ли ни плашиха,но тях не ги закачат.Каскетурата действа много избирателно.
  • 60 Престъпник в действие

    3 28 Отговор
    Тоз чвек така и не можа да изложи някаква теория интересна..чул видял прочел..уж е лекар и доцент и досега за 2 години ако му се занимаваше можеше да изследва на воля а не да плещи глупости..на цяла Европа им набиха по 15 ваксини вече..никой нито е станал домат нито
    има опашка за гробището

    Коментиран от #73, #84

  • 61 Коча

    3 15 Отговор
    Мангъров--враг номер едно на Тутраканската селищна система!
  • 62 А КОГА

    4 4 Отговор
    ЩЕ ПОДАРИ ТАКАВА НА МЕНТОРА
    СИ ТУЛУПЧЕТО, НО ПО РАЙРАНА
    И ТЯ ПО БЕЛЬО НА СРЕЩИ У ПАНДИЗА.
  • 63 мнение

    3 16 Отговор
    ами доценте, вие като учен що не взехте веднъж да седнете и да направите проучване, с което да докажете, покажете нещо, че да защитите твърденията си, знаете как се прави нали сте доцент !? Вместо това, само приказвате ! Аз лично, не се доверявам на учени, които няма какво да покажат, а самите те знаят, че е необходимо !

    Коментиран от #81

  • 64 Запознат

    20 2 Отговор
    Д-р Кехайов: "СЗО е против сертификатите, ще се извини ли някой на Мангъров и Чорбанов?" А сега да видим! Накрая ще се чудят от БЛС как да се оправдават. Станаха за тотално за смях. И показаха на всички колко пари струват.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 лакомия

    3 18 Отговор
    На Мангъра не му се отвори парашута в пикливата партия АБВ и сега се присламчва към мишоците от Възраждане.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 бай ставри

    2 16 Отговор
    по добре да му подари вазелин,ще му трябва
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Fury

    22 1 Отговор
    Кратък анализ. Мангъров иска всички неизвестни около ваксините да станат известни,да се проучат изследват и когато кажат нещо по телевизора то наистина да бъде така. За това от БЛС го дават та комисия, а прокуратурата се самосезира. Това си е натиск и то огромен. Когато Мутафчийски каза, че яко ще се мре когато ни обясняваха за чувалите тогава не всяваха ли паника. Но никой не се самосезира явно тогава такава е била целта да ни уплашат и да се набоцкаме. Люк Монтание нобелов лауреат в момента в който взе да казва истините за ваксините го обявиха за ненормален старец. Мангъров е обективен и грях им на душата на всички които тръгнат срещу него с една едничка цел да защитават ваксините.
  • 71 волен сидеров

    23 2 Отговор
    БРАВО МАНГЪРОВ.БЛАГОДАРЯ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА КЪМ НАС.ИМАШ И НАШАТА ПОДКРЕПА КЪМ ТЕБЕ.БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ .ТИ СИ СВЕТЕЦ ЗА НАС В ТЕЗИ ТРУДНИ ВРЕМЕНА ЗА ЧОВЕК.БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ И ДА ТЕ ПАЗИ.
  • 72 Тръмп

    2 16 Отговор
    В затвора ще го ваксинират многократно!;)
  • 73 FenasiKerim

    4 4 Отговор

    До коментар #60 от "Престъпник в действие":

    Има време, спокойно.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ганю

    1 4 Отговор
    Демокрация няма всичко е пунта Мара
    свобода на словото също неудобните в затвора или мъртви
    като Клара Маринова
    ако ви се изясни
    зрасти донорчета
  • 76 да му беше подарила

    0 9 Отговор
    вазелин
  • 77 Пострадала и възстановена напълно

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Боздуган":

    Това е деликатна тема. Тя е показателна за "успехите" на българската неврология. Екранът е пълен с лица на хора, преживели инсулт или други болести, водещи до фациалис - криво лице. Мога да подскажа на тях и на всички българи, които лекарите са се опитали да излекуват с хапчета, че в Интернет има гимнастика на лицето след инсулт. Търсете с Massage - Management of Flaccid Paralysis - Facial Palsy DVD 1 Вижте всички филмчета от техния канал - на Куин Виктория Хоспитал. Освен това, още от първите дни на парезата, потърсете веднага добър лекар иглотерапевт. В София има китайци. Така лично аз се възстанових напълно. Сега постоянно правя гимнастика за по-слабата страна. Това е работа за цял живот. Борете се със знания!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Б. П.

    3 1 Отговор
    Човека е най-големият хищник... Който се е ваксинирал, ясно, че ще е против Мангъров...
    Глупака винаги се има за умен...
  • 80 Ганьо Балкански

    4 1 Отговор
    Браво докторе с теб сме само истината
  • 81 Още едно мнение

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "мнение":

    А ти вместо да ръсиш злоба и невежество,защо не положиш малко усилия за ограмотяване??
  • 82 LOSHIAА

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "Провинция":

    Шведите официално обявиха че не считат ковид 19 за опасно заболяване! А нашата родна мисирщина и мисир-топуп медии продължават да раздухват ковид истерията!
  • 83 изрод от ГЕРБ

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Доцент":

    С това,което си написал изглежда ще го изпревариш!
  • 84 изрод от ГЕРБ

    1 1 Отговор

    До коментар #60 от "Престъпник в действие":

    А на тебе какво ти разбира шамандурата от вирусология и епидемиология,та даже и квалификации даваш?