23 Януари, 2022 12:45 6 457 26

Пиянски изцепки зад волана на родните звезди

  • пиян шофьор-
  • изцепки-
  • звезди

Една от най-драматичните и тъжни истории е тази на Максим Ставийски, през 2007-а година

Родните звезди обичат чашката и не се притесняват да седнат зад волана след няколко "малки“, показва проверка. Последната драматична история с хванатия да шофира пиян шеф Андре Токев ни провокира да се разровим из имената на родните ВИП-ове нарушили закона на пътя, пише "Телеграф“.

Андре Токев бе хванат да шофира пиян колата си и то само по джанти, с 1,7 промила алкохол в кръвта. След инцидента Токев призна вината си, а след споразумение с прокуратурата получи 7-месечна ефективна присъда. Той има провинения от 2017 година, когато отново е хванат да кара пил, заради което кара друго условно тримесечно наказание, което се прибавя към тази присъда.

През 2019 година евродепутатът Ангел Джамбазки бе изловен в курорта Боровец да шофира след употреба на няколко чаши вино.

През 2019 година генералният директор на БНТ Константин Каменаров каза сбогом на поста си, след като съдът потвърди изцяло присъдата му, с която е признат за виновен, че е шофирал с 1,6 промила в кръвта.

Една от най-драматичните и тъжни истории е тази на Максим Ставийски, който през 2007-а година предизвика катастрофа след употреба на алкохол. Шампионът по фигурно пързаляне се удря в насрещен автомобил. При удара загива на място единият пътник, а негов спътник, Мануела Горсова, е в будна кома вече 14 години. Тогава Върховният касационен съд определи наказание от две години шест месеца условно с 5 години изпитателен период, както и глоба в размер на 100 хиляди лв.

Първенец по издънките след употреба на алкохол и наркотици е актьорът Явор Бахаров. Той беше осъден на една година затвор, след като бе хванат да шофира дрогиран и пиян в Банско. Звездата получи минимална присъда за грешното си деяние. 5 години лишаване от свобода грозят актьора първоначално, тъй като при задържането в кръвта му са открити 1,42 промила алкохол, а теста за наркотици показва употреба на кокаин и марихуана.

Актрисата Елена Петрова беше хваната от закона преди година с над 1,3 промила алкохол в кръвта. Според свидетели актрисата купонясвала и употребила доста алкохол, който не я спрял да се качи зад волана.

В криминалните хроники често попадаше Жана Бергендорф. След употреба на кокаин, певицата предизвика лека катастрофа с друг автомобил в центъра на София.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 звезди ли бе да ги опишеш

    28 3 Отговор
    Е по излишна от тази "информация" - нЕма !
  • 2 сила

    28 0 Отговор
    само не знам кой го излъга Ленчето че е актриса.....Майонезата ли , кой....
  • 3 пфууу

    38 0 Отговор
    Каквито ни политиците , такива и "звездите". Пусто село и пусти външен кенеф - изтриване нямат.
  • 4 6A13TT

    17 1 Отговор
    Ами, свобода и демокрация.
  • 5 Иво

    27 3 Отговор
    Всичките бо.луци изброени в статията заслужават затвор а русия п.дал с очилцата евтаназия но държавата ни е твърде жалка а от там и съдебната система.

    Коментиран от #25

  • 6 Иван Грозни

    19 1 Отговор
    Браво на българското правомилосърдие! Така се гради и отстоява държава. Като се почне от каскета та до чистачката /защото и тази длъжност неможе да е заеме случаен човек/. Трябва да се изчистят както плевелите в градината с всички възможни средства.
  • 7 За кого и с какво

    24 0 Отговор
    тези хора са звезди? За медиите очевидно. Персонажи от жълти хроники с тривиални изцепки, за които правосъдие няма.
  • 8 цербер

    13 0 Отговор
    При удара загива на място единият пътник, а неговАТА спътниЧКА Мануела Горсова е в будна кома вече 14 години.

    Коментиран от #13

  • 9 Colibri

    9 0 Отговор
    Пропускате Жаклин Вагенщайн. Всяка вечер пияна. Преди няколко години с отнета книжка за шофиране е пияно състояние.
  • 10 глоги

    17 0 Отговор
    "Актрисата Елена Петрова беше хваната от закона" БИЛА Е ХВАНАТА ОТ КАТ-АДЖИИ,А НЕ ОТ ЗАКОНА. ЗАКОНЪТ Е В ТЕФТЕРА,НА ХАРТИЯ.
  • 11 Абе мани ги тия...

    7 0 Отговор
    Кви пиячи са тия, аматьори, с моите авери бяхме на една разпивка, моя приятел Митьо тапата, така се насмука, като комар на волски корем, на връщане объркал входовете, опитал се отключи не можал, теглил един шут на вратата, влязал в спалнята и си легнал, някаква жена се разпищяла, откъде се появил мъжа и, смлял тапата от бой, прогледна чак на десетият ден, тия тука..квиса бе...само Токев дето по става на работа.
  • 12 Стас

    26 0 Отговор
    Ставийски трябваше да лежи поне 20 години в затвора,а не да го пускат на свобода,като оня убиец от Норвегия. За убийство в България дават условна присъда. И това ако е правосъдие,аз съм сребърна лисица.

    Коментиран от #24

  • 13 Ти пък

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "цербер":

    Правописа на "мисирките" не трябва да те учудва защото и те са "калинки".
  • 14 Аз за изцепката на НОИ кога ще напишете

    4 0 Отговор
    А за тази изцепка на НОИ кога ще прочетем нещо. dunavmost.com/novini/pensioner-dokaza-che-edna-chast-ot-balgarite-poluchavat-nepravilno-izchisleni-pensii
  • 15 Миро

    8 1 Отговор
    Някой "звезди" се мислят за богове и не са звезди както си мислят ,а бедни деградирали душици.
  • 16 нищо

    5 0 Отговор
    важното е бизнеса да върви
  • 17 Лорд Минчу

    5 2 Отговор
    Защо пропуснахте г-жа Юксел Къдриев???

    Коментиран от #20, #23

  • 18 В Малайзия

    6 0 Отговор
    Има наказание бой с пръчка по дупето на голо за пияните зад волана......
  • 19 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор
    Кормуването е комплекс Качества.това,че си много добър в дадена област -Прави опасни ситуации при кормуване.Две са основните правила зад волана.НИКОГА не ползвайте Предимство-Грубо....винаги мислете,че другия може и да не знае или да не спази вашето Право....Другото е:постоянно се стремете да изучавате и овладявате машината,която кормувате!34г вече се опознавам с една кола...Имам много знание за нея,но и имам още толкова Незнание за нея-вероятно.Стремете се да кормувате винаги Изряден автомобил!ако има проблем е хубаво да го знаете и да се съблюдава при кормуването този проблем.В Колона се опитвайте да бъдете Последна кола в колоната!толкоз!кормуването е мисловна дейност и енергията,която хаби е същата,като в шахматна партия!!!Край,кажете благодаря!
  • 20 Защото

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "Лорд Минчу":

    е от "Догановия" етнос а той е неприкосновен.
  • 21 Перо

    10 0 Отговор
    Боклук до боклука!

    Коментиран от #22

  • 22 Прав си

    10 0 Отговор

    До коментар #21 от "Перо":

    а това са звезди колкото лай.ата са торти.
  • 23 Анонимен

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "Лорд Минчу":

    Ти си лорд Минчев колкото аз лейди Даяна.
  • 24 Лила

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Стас":

    Защо пък такава омраза и настървение тъкмо срещу него. 20 години не дават дори на особени случай като умишлено подготвяно садистично убийство.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Тая па

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Лила":

    Коментара на човека е много смислен и добре формулиран а ти вероятно си свързана с някоя от тези утайки та за това драскаш такива тъпотии.