Last news in Fakti

27 Януари, 2022 09:30 10 059 19

Вижте кой ще върти бизнеса на Токев, докато е в затвора

  • андре токев-
  • бизнес-
  • в затвора-
  • съпруга-
  • дъщеря-
  • ресторант

Малката дъщеря на известния готвач и жена му се захващат с ресторанта на Околовръстното

Елиза Токева, малката дъщеря на известния готвач Андре Токев, който беше хванат да кара пиян, ще управлява ресторанта на татко си, докато той излежи ефективната си присъда зад решетките до август тази година.

Нейна дясна ръка ще бъде майка ѝ Мария, която помагаше на мъжа си още когато популярният кулинар отвори собствен гурме ресторант през есента на 2015-а на "Околовръстен път“, пише таблоидът "Галерия".

През 2020 г. той го премести на пъпа на София. До неотдавна съпругата съдействаше с организацията, а Елиза се грижеше за страницата на заведението в интернет. Докато беше под домашен арест, от ноември м.г., Токев не спираше да развива своя бизнес.

След като влезе зад решетките, двете жени ще се заемат с ресторанта му, който продължава да се радва на посетители, въпреки високите цени на изисканите гурме специалитети.

Елиза вече има опит, защото има малко заведение, в центъра на София, което отвори преди пет години с помощта на татко си. Тя предлага улична храна от Хонконг и Сингапур.

"Колкото повече навлизам в света на ресторантьорството и колкото повече време отделям на това си занимание, толкова повече започвам да заприличвам на баща си. Често се вслушваме един друг в съветите си, въпреки първоначалното недоволство и като цяло сме добър тандем“, казва Елиза.

От дете тя е израснала в ресторанта на баба си и дядо си, което според баща ѝ е помогнало да развие усет към ароматите и подправките.

Момичето е завършило актьорско майсторство в Нов български университет при Цветана Манева и дори направи прощъпулника си в голямото кино с филма "Пътят към Коста дел Маресме“ на Иван Ничев. В него младата актриса си партнира с голямата Татяна Лолова, която си отиде от този свят през март миналата година.

Елиза има опит и като аниматор в аквапарк в САЩ, където била на бригада преди време. Сега обаче момичето се е откъснало от театъра и изцяло се е отдало на ресторантьорството. В бизнеса ще ѝ помага и приятелят ѝ Александър Иванчев, който е главен сладкар в заведението на баща ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потник

    19 1 Отговор
    Дано и не пиеш като него

    Коментиран от #17

  • 2 цербер

    14 2 Отговор
    Вижте кой ще върти бизнеса на Токев, докато Андре е в затвора.
  • 3 въпросче

    15 1 Отговор
    През 2020 г. той го премести на пъпа на София. ПРЕДИ ДА ГО ПРЕМЕСТИ,НА ТУТКАТА НА СОФИЯ ЛИ БЕШЕ?
  • 4 шишарка нашишкана

    20 1 Отговор
    Високите цени на изисканите гурме специалитети като цените на безглутеновите торти ли са?

    Коментиран от #11, #16

  • 5 оценка

    22 2 Отговор
    Тя предлага улична храна от Хонконг и Сингапур. УЛИЧНАТА ХРАНА,СЪБИРАНА ПО УЛИЦИТЕ И ОТ КОФИТЕ НА СИНГАПУР И ХОНГКОНГ.
  • 6 МнениЕ

    21 2 Отговор
    И това ще мине колега, няма страшно. Само обичката да ти тежи винаги след това. И аз изпитах това чувство като твоето затова ти съчууствам. Важното е, че не направихме голяма беля! Горе главата!
  • 7 Реалист

    13 3 Отговор
    "Малката дъщеря на известния готвач и жена му се захващат с ресторанта на Околовръстното". То аз редовно ходя на тоя "ресторант" на околовръстното. Сега ще се радвам да бъда обслужен от тия двете
  • 8 Гост

    27 0 Отговор
    Тоя по бързата процедура а убиецът на Милен Цветков в къщи …?!!

    Коментиран от #9

  • 9 Бай Йордан

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Мммм...

    Даааа...
  • 10 Факти, кажете за Убиеца на Милен!

    16 0 Отговор
    Е, не е чак толкова тежко престъпление като на шеф Токев, но все пак...
  • 11 Абе, друго си е

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "шишарка нашишкана":

    премиерска безглутенова гараш, за 75 евро! Ядеш и ревеш! 😁
  • 12 даадаада

    9 0 Отговор
    Жена мърмори на мъжа си:
    - Много си смотан. Толкова много, че ако има конкурс за смотаняци, ще си на второ място!
    - Защо на второ?
    - Щото си смотан!
  • 13 Gucci x Balenciaga

    9 4 Отговор
    Елиза е красиво момче завършила актьорско майсторство,защо си губи времето с ресторанта ужас .Успехи момиче има много кастинги тръгвай ,не си пропилявай младините по кръчмите. Това с улична храна от Хонконг и Сингапур ме накара много да смея да попитам хлебарки деликатес за китайците , прилепи,бръмбари,кучетата ,мухи има ли в менюто те са научени да хапват всичко което пълзи,върви ,лети ,подземни всичко
  • 14 Саймън

    3 0 Отговор
    Няма ли редактори в този "новинарски" сайт с очевидно ироничното име Факти? Подзаглавието "Малката дъщеря на известния готвач и жена му се захващат с ресторанта на Околовръстното" е оборено още в третия параграф, като дори и "фактите" там са неточни, защото от 2020 е на последния си адрес, но преди това беше на друго място пак на "пъпа на София" (до Попа) от някъде 2017 или 2018.
    След това се говори за ресторанта на дъщеря му, който обаче не съществува вече от повече от година (на мястото вече има "сладкарница").

    Коментиран от #18

  • 15 Тома

    0 2 Отговор
    А в пандиза бай Ставри ще му върти бизнеса и него
  • 16 Порно

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "шишарка нашишкана":

    Не , в цената на безглутеновите торти влиза и такса "политическа лоялност. "
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Потник":

    защо дда не пие бе бастун? ти като си някой трезвен кретен защо хората да не пият? порок ли е пиенето? ти ще си останеш същата мижитурка за цял живот пиещия кокев ще си живее живота и след е дна година

    пиенето не е порок , никой не е наказан че пие, как ви събират такива бастуни тука се чудя?
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Саймън":

    у тоя сайт са толкова неграмотни че едва ли разбират какво им пишеш
  • 19 Гришата

    1 0 Отговор
    точно така ,в затвора та да му дойде акъла ,Ако беше убил някого или беше поне сериен убиец та даже и наркодилър ,нямаше да влиза в затвора и щеше да е на свобода и след месец всичко щеше да е забравено и потулено