Last news in Fakti

27 Януари, 2022 15:25 2 635 10

Андреа стои далеч от токсични хора

  • андреа-
  • поп фолк певица-
  • токсични хора-
  • признание

Поп фолк певицата обясни как да живеем по-добре

Андреа иска да се откъсне от отровните токсини на злите хора. Поп фолк певицата пусна публикация, в който обяснява как да живеем по-добре.

"Как животът ви би бил различен, ако... Спрете да позволявате на други хора да тровят деня ви със своите думи или мнения? Нека днес бъде денят... Вие сте силни в истината за вашата красота и пътувате през деня си, без да търсите потвърждението на другите.", пише България днес.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    19 1 Отговор
    Откъде ги преписвате тези мазнотии и глупотевини?

    Коментиран от #4

  • 2 пипи

    12 1 Отговор
    Еднаквите се отблъскват.
  • 3 Говори си ей така

    7 2 Отговор
    Кой ти даде кинти да се измажеш или си някое рекламно лице на някой строител
  • 4 EEEEEEEEEEEEE

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "въпросче":

    ИЗОДЗАДЗЕ....ОТ ТАМ БЛИКАТ :)
  • 5 Кои са ви акционери

    8 1 Отговор
    Айде не забравяй от къде си тръгнала и че хиляди сме акционери във Пайнер и Планета ТВ като всеки месец от години ние Ви плащаме заплатите за да се показвате и вашата Ком Димитровградска фирма да я има

    Коментиран от #9

  • 6 Честен

    8 0 Отговор
    Що не каже тази как тарашиха Балкантон през 80те и 90те и продаваха аудио касети и видеокасети написани на ръка в кашони по пазарите! Верно е това, че от 90 година до сега всеки месец плащам да гледам кабелна телевизия и какво видях до сега надграждане на престъпността и незакония и законното изнудване за пари. Говори си колкото искаш това ще тежи на съвестта на много хора които те пропагандират и си затварят устата в името на матерялото
  • 7 Бая голямголямГруй

    3 1 Отговор
    пРо ститутка тлъста
  • 8 До Андрея

    0 0 Отговор
    Андрея моля те прави разлика между обективна критика и токсични хора.... Извинявай, че трябва да ти го кажа , но снимките ти в социалните мрежи и реалността няма общо . Няма полза да очакваш комплименти за нещо , което отдавна не е в първоначалният му вид . Още по-излишно е да се жалваш,че няма същият интерес към теб както преди...в този бранш е така, за жалост в тези среди хората имат срок на годност . Всеки по-адаптивен човек си прави сметката за това и си развива нещо настрани . Спечели хиляди пари,можеше да си отвориш един магазин за дрехи или един салон за красота. Не знам какво си мислеше през всичките години и защо никога не пожела да бъдеш нещо повече от певачка в долнопробни заведения за селяци. Не знам защо си си мислите повечето, че вечно ще бъдете млади и желани и , че нямате полза от нещо друго като страничен бизнес.
  • 9 Фен на Андреа

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кои са ви акционери":

    Андреа от година не е в Пайнер, каква димитровградска компания те гони, фред ли си?

    Коментиран от #10

  • 10 Фен на Андреа 2

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Фен на Андреа":

    От години не е в Пайнер