Last news in Fakti

28 Януари, 2022 13:55 7 898 7

Джейсън Момоа заживя в кемпер (СНИМКИ)

  • джейсън момоа-
  • ван-
  • кемпер-
  • каравана-
  • лиза бонет-
  • раздяла-
  • развод

След раздялата с Лиза Бонет екранният Аквамен заживя в кемпера си в двора на свой приятел

Джейсън Момоа заживя в кемпер (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Холивудският ас Джейсън Момоа и съпругата му Лиза Бонет изненадаха мнозина, когато преди седмици обявиха, че се развеждат след като прекараха 17 години от живота си заедно като двойка, припомня life.dir.bg.

Те обявиха, че ще пазят любовта си един към друг, макар да имат нужда да поемат в различни посоки. Явно обаче не всичко върви напълно гладко, защото откакто се разделиха актьорът от "Аквамен" живее в кемпера си "Ford RV", струващ 750 000 долара, пише вестник "Daily Mirror".

Папараци го хванаха да излиза от временното си жилище на колела, паркирано в двора на свой приятел. 42-годишният Момоа изглеждаше в типичния за него неглиже вид, със скъсани тениска и дънки, очила и без брачната си халка.

Не е известно дали официално се е изнесъл от дома си в Калифорния, в който живееха с Лиза и двете им деца - Лола и Накоа-Уолф.

Пред в. "The Sun", източник, близък до звездата, коментира ежедневието на холивудската знаменитост в момента: "Той стои в кемпера доста често и е избрал да спи там, вместо в хотел, за да може да бъде близо до плажа. Кемперът няма кой знае какви екстри, а и Джейсън не е такъв тип да си пада по луксозни места и курорти".

Возилото - персонализираният EarthRoamer XV-LTi 026, струва около $750 000 и звездата си го харесва толкова много, че дори отиде с него на премиерата на "Аквамен" през 2018 г.

Джейсън и Лиза се срещнаха за първи път в джаз клуб през 2005 г., преди Момоа да стане известен. Лиза редовно беше наричана съпругата на Джейсън, но двамата се ожениха официално през 2017 г. Твърди се, че са разменили клетви в дома си в Топанга, Калифорния. Той е в близки приятелски отношения с първия ѝ съпруг Лени Кравиц.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfa Romeo

    16 7 Отговор
    Винаги си е мязал на клошар! Не съм изненадан от скъсаното облекло, а от това че има кемпер не кашон от хладилник!
  • 2 Gucci x Balenciaga

    1 6 Отговор
    Не съм му фенка на пича, но има нещо много съмнително дали не е двойник. Жена му запорирала и парите ,взела къщата що за изрод ако наистина е на пътя ми децата какво мислят когато виждат баща си така?😵‍💫скоро имаше нов филм ако не се лъжа това са пари в банковата му сметка. Ако е истина там ще има тълпи от негови фенове а звездите бягат от такива неща. Няма логика истина е някъде другаде
  • 3 Хаджигенов

    4 4 Отговор
    Тоз дъл се е къпал тоз месец.
  • 4 цербер

    20 3 Отговор
    Голям и зелен праз! Да не е само Джейсън Момоа,много хора живеят в такива кемпери. Това са къщи на колела. Имат си всички удобства,баня,тоялетна кухня,хладилници,печки,перални и други. Намат тераси,но това не е проблем.
  • 5 АМИ ДА ХОДИ ДА СИ ЖИВЕЕ

    3 2 Отговор
    В ДЖУНГЛИТЕ НА ХАВАЙ ФАЙВ☝АКВА МЕН
  • 6 Тра-ла-ла

    13 0 Отговор
    И аз мога да живея в кемпер за 750 000 $! Ко ми пречи?
  • 7 Брак

    2 1 Отговор
    Кво излиза, не се бракувайте...