Last news in Fakti

4 Февруари, 2022 13:25 4 745 8

Алекс Енева изкусителна в Шри Ланка (СНИМКИ)

  • алекс енева-
  • шри ланка-
  • екзотична ваканция-
  • семейство-
  • бебо халваджиян

Снахата на Маги Халвадиян е на почивка в екзотичната дестинация

Алекс Енева вече почти две седмици се намира в Шри Ланка, далеч от познатата реалност, където животът възвръща своите избледнели цветове, дори и в това трудно за всички ни време, пише сайтът Life.dir.bg.

Половинката на Бобо Халваджиян винаги е била любителка на екзотичните дестинации, които целогодишно са озарени от жарките слънчеви лъчи. Затова надали за някого е изненада, че сега, когато в България все още е зима, тя е някъде, където студът не е нищо повече от илюзия. Всъщност семейната почивка на бившата адреналинка от "Господари на ефира", която в момента се изявява като хореограф на балет "Funky Monkeys", започна доста по-отдавна, когато тя замина за Града на любовта заедно със своя партньор и двете им деца.

A post shared by 𝒜𝓁𝓁𝑒𝓍𝒶𝓃𝒹𝓇𝒶 𝐸𝓃𝑒𝓋𝒶 (@allexandra_amorr)

От Париж блондинката радваше своите почитатели в социалните мрежи с красиви кадри, заснети на фона на френската столица, само че нито един от тях не може да се доближи по великолепие до тези, които споделя в момента. Все пак сградите, изпълващи се на улиците на населеното място, не са в състояние да провокират същата завист като палмите, редящи се по лазурните брегове на острова. Пейзажите, разкриващи се в настоящите ѝ постове са толкова привлекателни, особено на фона на снежната картина у нас, че не е изключено зрителят несъзнателно да се концентрира върху тях, вместо върху изкушаващите форми на тялото на Алекс, които са не по-малко горещи от тамошния климат.

Откакто са в Шри Ланка, снахата на продуцента Маги Халваджиян, не спира да показва чудесата, на които става свидетел през всеки един ден от своя престой. Дивата природа с безброй растителни видове и девствените плажове с фини бели пясъци са само една малка част от нещата, приковаващи вниманието на нейните последователи, следящи с интерес страницата ѝ в Instagram, които като нищо вече са проверили колко би има струвала една кратка ваканция по същите географски ширини.

Когато Енева не се разхожда из живописните пътеки, нито пък се разхлажда в басейна към вилата, която са наели, тя се отдава на едно от любимите си занимания, а именно сърфинга. Tя сподели поредица от изображения, показващи я на гребена на тюркоазените вълни на Лакадивско море, докато двете ѝ деца - Еди и Кай, я гледат на безопасно разстояние от брега.

Приключението за блондинката и семейството ѝ обаче не свършва тук. Тя сподели екзодични кадри и от Малдивите.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истинска

    27 0 Отговор
    Скумрия
  • 2 Селянка

    19 1 Отговор
    танцьорка , гледа да се поФали къде я е завел младока !
  • 3 Радио Ереван

    14 1 Отговор
    Добре се е продало момичето .А снимки от Ереван кога
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тра-ла-ла

    13 0 Отговор
    Да внимава да не искуси някоя акула! Друг някой, не знам дали може да искуси! 😂😂😂
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Няма бира

    9 0 Отговор
    Забравила си е титите в София
  • 8 Тия дали се

    3 0 Отговор
    Друсат?