Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 11:57 6 305 7

Паулина от "Игри на волята" в неочаквана мъжка компания (СНИМКИ)

  • паулина горанов-
  • игри на волята-
  • димитър морунов-
  • ски

Паулина показа как взима ски уроци от друг обичан участник от "Игри на волята"

Паулина от "Игри на волята" си взе необходимата почивка от социалните мрежи след участието си в риалити формата, но както може да предположите, тя не продължи дълго. Блондинката изненада последователите си в социалната мрежа с кадри, които никой не е предполагал да види, още повече след новината, че вече си има гадже, пише Блиц.

На фотото Поли е в опасна близост със ски инструктора Морунов от риалити формата, като двамата позират прегърнати и усмихнати. Нямаше как прегръдката им да не предизвика вълна от коментари в социалните мрежи. Любопитна подробност е, че и сестрата на поп фолк дивата Преслава - Ивелина Колева, е коментирала снимката, макар и само с емоджита.



От останалите снимки в галерията се вижда, че Морунов и Паулина, освен че са порили пистите на Боровец, са и поговорили на по чаша чай.
Все пак би било абсурдно да се спекулира, че между двамата има нещо повече от приятелство, още повече, че пожарникарят още при излизането си поясни, че също като Паулина и той е обвързан.

Известно е, че блондинката е във връзка с наш волейболист, а около Морунов винаги има жени - с които той твърди, че са близки приятели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде

    5 7 Отговор
    Тази полска лека жена, да си ходи там.
  • 2 Пръц

    14 1 Отговор
    Колеги, местим ли?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Монджо

    3 0 Отговор
    Тоя Морунката гомлям палавник, първо с гимнастичката правеха гимнастика, сега с певицата му показва как се пее. Палавник и половина
  • 5 Alfred

    2 1 Отговор
    Много ми хареса изречението:
    "От останалите снимки в галерията се вижда, че Морунов и Паулина, освен че са порили пистите на Боровец, са и поговорили на по чаша чай."
    После може някой нещо друго да е порил :)
  • 6 Гацо

    0 3 Отговор
    Тая сака само копане е заднио двор...
  • 7 Кпсс

    1 1 Отговор
    Кви са тия м.рши,беее?кво ни занимавате с такива,да ви е.а в долното майненско пропаднало сайтче..........