Last news in Fakti

13 Февруари, 2022 15:35 6 223 1

Кралят на кича се завръща

  • дрехи-
  • мода-
  • завръщане-
  • кич-
  • тигрови шарки-
  • игров десен-
  • тигрови дрехикичозно

Този десен отново ще е на мода тази пролет

Кралят на кича се завръща - 1
Снимка: shutterstock

Няма нищо случайно, че в годината на Водния Тигър модната индустрия връща на подиума и в уличния стил животинския принт. Кралят на кича не за първи път прави пробив в елегантността. Подобно на леопардовите петна, тигровите ивици са повтарящ се, класически и специфичен мотив от години - те са в плетените ни пуловери, в жакардовите рокли, в прилепналите гащеризони и всичките ни аксесоари. Някои дизайнери като Фаусто Пулизи от Roberto Cavalli, повелителя на тигровия принт, отиват все по-далеч, изобразявайки лицето и тялото на звяра върху своите творения. Тигърът присъства и в кутюр модата - при Schiaparelli и Alexandre Vauthier .

Кралят на кича се завръща
Снимка: shutterstock

Gucci представя тигъра в щампи, вдъхновени от винтидж стила. За разлика от много други марки пусна обширна колекция, създадена от рециклирани материали. В нея можете да откриете всичко - от тениски до якета и дъждобрани, чанти, маратонки и ежедневни обувки, часовници и шалове, съобщава вестник "Телеграф".

Prada дори организира кампания, в която млади творци да импровизират с властелина на годината. И в чест на тигъра пусна капсулна колекция в червено, приходите от която ще бъдат предоставени на китайската организация, бореща се за запазването на изчезващите амурски тигри.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5386

    6 1 Отговор
    Що просто не напишете, че Иво Димчев се е завърнал.