Last news in Fakti

20 Февруари, 2022 17:23 9 001 12

Как можете да обидите фатално всяка зодия

  • обида-
  • зодия

По какъв начин може да си изпросите пълно игнориране от някого, в зависимост от неговата зодия.

Как можете да обидите фатално всяка зодия - 1
Снимкa: Shutterstock

Всички хора имат своите слабости. И граници на търпение. Астролозите сега ще ни запознаят с тези обиди, които зодиакалните знаци никога не прощават. И така, нека видим по какъв начин може да си изпросите пълно игнориране от някого, в зависимост от неговата зодия.

Овен

Овните са готови да се справят с всяко препятствие, защото са свикнали да вървят напред, независимо какво се случва. Те могат да изтърпят много неща, но никога не биха простили незаслужени упреци. Нищо не може да нарани Овен толкова много, колкото обвиненията в импулсивност и необмисленост. Направите ли го, край с вас. Забравете Овенът някога да ви прости. Той ще „донесе вода от девет кладенци“, за да оправдае отношението си към вас, така че дори може никога да научите истинската причина, поради която ви е изключил от живота си.

Телец

Хората, родени под знака на Телец, обичат край тях да има красиви и скъпи неща. Това им носи радост и усещане за успех. Но ако само дори намекнете на Телеца за неговата комерсиалност, веднага ще се превърнете в негов враг №1. Нищо няма да нарани рогатия повече от това, да го считат за повърхностен и зависещ от мнението на околните. Така че, внимавайте, когато говорите с него за тези неща. Освен, разбира се, ако не целите да не го видите никога вече.

Близнаци

Близнаците обичат да поемат няколко задачи наведнъж, като превключват между тях за по-голяма ефективност. Прословутата им интелигентност им помага много в това. Те се считат за много надеждни и сериозни, така че всеки намек за обратното ги удря право в сърцето. Писнало ви е от някой Близнак и искате да го разкарате? Тогава му кажете за колко вятърничав го намирате и гледайте какво ще се случи.

Рак

Ракът обикновено крие в себе си всички преживявания, няма значение дали са важни или незначителни. Така представителите на тази зодия се защитават другите. Но пък страшно много се обиждат, ако ги обвинят в капризност и незряло поведение. Дори и да не си даде вид, че е обиден, Ракът ще мисли и премисля обидата ви няколко дни, а след това просто ще изтрие номера ви от контактите си.

Лъв

Лъвовете имат нужда от вниманието и одобрението на другите като от въздух. Не го ли получат те са абсолютно нещастни. Жадуват за любов и лесно установяват контакт, но мнозина смятат хората от тази зодия за отвратителни егоцентрици. Само, моля, внимавайте Царят да не ви чуе! Ще нададе такъв рев, че земята ще се разтресе под краката ви. Или ще бъдете изядени, или прогонени в друга гора.

Дева

За Девите всичко трябва да бъде ясно и планирано. Даже не просто планирано, а буквално насрочено по минути. Хората от тази зодия обичат да анализират другите и самите себе си, но не търпят критика под никаква форма. Няма значение в какво ще ги упрекнете. Може да е вярно, а може и въобще да не е така. Девата първо ще ви обяснява половин ден колко не сте прави, а след това ще извади „черният списък“ от джоба си и старателно ще ви впише на първо място в него.

Везни

Везните се стараят винаги помагат на другите. Затова никога не им казвайте, че са арогантни и безразлични към близките си. Направо ще ги съсипете! И никога след това няма да подобрите отношенията си.

Скорпион

Скорпионите бързо правят заключения за хора и ситуации. Те обаче не са категорични - след дълго мислене нищо чудно да променят мнението си. Това ги прави отвратителни ​​лицемери, но не смейте да им го кажете! Отмъстителният Скорпион не просто ще престане да общува с вас. Само така ще изглежда на пръв поглед. Не! Той само ще ви „гледа акъла и ще ви крои капата“. И в удобен момент ще атакува смъртоносно.

Стрелец

Стрелците се втурват през живота презглава, без да спират никъде и без да задържат вниманието си върху нищо. Но при цялата тази жажда за приключения, представителите на зодията изпитват почти религиозно страхопочитание от чувства като приятелство и любов. Кажете им, че са недостойни за тях и ще си подпишете смъртната присъда!

Козирог

Козирозите се считат за много сериозни и отговорни. Те проверяват по сто пъти всяко дребно нещо, всеки незначителен детайл. Това е ужасно скучно, но… Не им го казвайте! Иначе ще чуете отдалечаващият се тропот от копитата им. И никога няма да се върнат.

Водолей

Представителите на тази зодия обичат да са сами и не им е по вкуса да натоварват другите с проблемите си. Поради това те създават впечатление на студени и безразлични личности, което е фундаментално погрешно. Затова и не могат да преживеят някой да ги нарече такива! Гениалният Водолей е гениален във всичко, включително и в прекратяването на отношенията. Много скоро ще е напълно неоткриваем за вас.

Риби

Рибите са много креативни и затова винаги изглеждат така, сякаш живеят в друг свят - на фантазии и мечти. Но ако ги наречете незрели и загубили връзка с реалността, те няма да ви го простят никога. Ще отплуват в дълбините на океана и никога не ще се покажат на повърхността.

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец😈

    5 4 Отговор
    Хах, как пък го измислихте това...
  • 2 Скорпион

    4 2 Отговор
    Ти не си хубав човек и си боядисваш косата с евтин блондор. Подстрижи се късо и махни цъвтежите!

    Коментиран от #6, #10

  • 3 Психоанализа

    5 1 Отговор
    Консултирайте се с някой професионален хейтър по въпроса или с Алена.
  • 4 кУмУнист

    5 2 Отговор
    Като си мислите, че съществуват подобни глупости, обиждате сивата си каша в главата.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Знам

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Скорпион":

    И жените Скорпион са ...леснички!
  • 7 Пробвайте

    4 2 Отговор
    Ако зодията е жена , да ударите сестра и ! После и кажете , и ще видите дали има значение , коя каква зодия е !
  • 8 Близнак

    2 0 Отговор
    Чуждото мнение не ме интересува,и няма дума в българския език която да ме обиди защото съм над злобата и зависта която е около мен.
  • 9 Виталия

    2 0 Отговор
    Това за овен е така. Никога няма да простя не един загубеняк !
  • 10 цъФтежа

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Скорпион":

    Е, все пак пролет иде. Нека си цъфти на воля.
  • 11 Козирог

    0 0 Отговор
    дреме ми кой, какво щял да ми каже, ако не го смятам за жив! 🤣
  • 12 Мечо Грух ( Дева)

    0 0 Отговор
    Преди да ме упреква някой, първо трябва да види своите недостатъци, следващия път ще си имам едно на ум за този индивид, а и между другото не ме интересува какво е казано.