26 Февруари, 2022 19:54 15 369 2

3 зодии ще се борят с тежки проблеми през март

  • тамара глоба-
  • астрология-
  • хороскоп-
  • март-
  • зодия-
  • зодиакални знаци

Астроложката Тамара Глоба предупреди зодиакалните знаци за предстоящи трудности

3 зодии ще се борят с тежки проблеми през март - 1
Снимка: Shutterstock

Десетки хиляди хора по света мечтаят да надникнат в бъдещето, за да научат как могат да избегнат част от грешките, които иначе биха допуснали. Хороскопът за месец март на астроложката Тамара Глоба им дава такава възможност, пише jenata.blitz.bg.

2022 година ще премине под покровителството на Черния воден Тигър. Той предпочита активните и смели хора и онези, които не се боят да рискуват. Тигърът помага и на любознателните и целеустремени личности. Въпреки че това животно се смята за агресивно, водната стихия леко компенсира този му недостатък.

Март ще бъде благоприятен за промени в професионалната сфера и личния живот, казва Тамара Глоба. За тези, които решат да сменят работата си или да намерят любовта, Водният тигър гарантира успех.

Въпреки това, не трябва да забравяте да бъдете внимателни. Въпреки че Водата е спокоен елемент, тя се характеризира и с непостоянство. Следователно привидното спокойствие във всеки един момент може да бъде заменено от неприятности и провали.

За да постигнете максимален успех, Тамара Глоба съветва да извършвате всичките си важни дела само в благоприятните дни, които през март са: 8, 23, 24, 26, 30 и 31. През тези период звездите ще бъдат благосклонни за всякакви начинания.

Трябва да бъдете особено внимателни в неблагоприятните дни: 1, 2, 4, 18, 19 и 27 март. Астрологът категорично не препоръчва по това време да правите каквито и да е медицински процедури или да организирате важни срещи.

Особена опасност представляват новолунието и пълнолунието.

В професионален план доста успешни ще бъдат онези, за които е важна скоростта на взимане на решения. Напредък в кариерата очаква представителите на водната стихия – Рак, Скорпион и Риби.

Що се отнася до финансите, през март много от покупките ще бъдат направени под влияние на емоциите. Това неминуемо ще доведе до допълнителни разходи, които сериозно ще ударят семейния бюджет.

За да избегнете това, трябва да купувате само неща, от което наистина се нуждаете, казва Глоба.

По отношение на здравето, през месец март мъжете ще се сблъскат с обостряне на сърдечно-съдовите заболявания. Тези, които имат хронични заболявания, трябва да са особено предпазливи. И още с първите признаци на влошаване на състоянието трябва да се свържат с лекаря си.

През третата декада на месеца рискът от получаване на травми от остри или горещи предмети ще се увеличи значително. Трябва да сте особено внимателни, когато сте в близост до източници на огън или пък работите с ножове и ножици.

Ето за какво трябва да се готвят представителите на всяка една зодия през третия месец от новата година:

Овен

Март ще бъде труден месец както по отношение на здравето, така и в професионален план. Овните ще трябва да съберат смелост, за да преодолеят всички трудности.

Подобни изпитания само ще ги закалят за събитията, които ги очакват в бъдеще.

Телец

Март би бил добър месец за почивка. Трудолюбивите Телци не са свикнали да почиват, но сега е необходимо, защото в бъдеще подобна възможност няма да се появи скоро.

Близнаци

Месецът ще ви донесе тежки новини и разочарование. Въпреки това не трябва да се отчайвайте! В бъдеще ще ви бъде много по-лесно.

Рак

Срамежливостта и нерешителността ще ви изиграят жестока шега. Като нищо може да пропуснете любовта, както и възможността най-сетне да подредите личния си живот. Астрологът препоръчва да бъдете по-смели и по-уверени в себе си.

Лъв

Представителите на тази зодия притежават постоянство, решителност и желание за действие. Тамара Глоба съветва Лъвовете да не губят време и веднага да се заемат с най-трудните си дела.

През март ще настъпят наистина добри дни за тях.

Дева

През този месец Девите ще открият своите способности за дипломация. Те ще осъзнаят, че с добра дума може да се постигне желаният резултат, при това с минимални загуби.

Везни

Представителите на този знак от Зодиака ще постигнат невероятен успех в кариерата. Тамара Глоба съветва Везните да насочат всичките си сили в тази посока. Усилията, които положат, определено ще се изплатят в близко бъдеще.

Скорпион

Финансите ще бъдат най-важното нещо, което ще ви вълнува през март. През целия месец ще търсите начини да правите повече пари. Астроложката обаче препоръчва да бъдете предпазливи. В началото на месеца рискът да станете жертва на измамници се увеличава.

​Стрелец

През месеца ви очакват възходи и падения, но до края на март ситуацията ще се стабилизира.

Чак тогава ще разберете какво да правите и в каква посока да поемете.

Козирог

Март ще бъде обещаващ във всяка сфера на живота. Основното е да не поемате всички проблеми наведнъж, а да ги решавате постепенно и според важността им.

Водолей

Принципът "Движението е живот" ще се превърне за вас в мотото на март. Ще трябва да вървите към набелязаната цел, а не да зацикляте над дреболии. Незначителните проблеми могат лесно да ви разстроят и извадят от равновесие.

Риби

За този воден знак март няма да е най-лесният месец. Астрологът препоръчва Рибите да се придържат към традиционния си план за действие. Само с постоянство и вяра в собствените си сили ще преодолеят препятствията, които се изпречват на пътя им.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да си астролог

    2 2 Отговор
    Спазваш ДВЕ провила. Първото - за коя да е зодия дъжд от пари. Второто - за коя да е зодия - опасност, от каквото измислиш. Зодии 12, та се прибягва и до Китайски, а на земята човеци милиарди
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.