9 Май, 2013 16:50 2 021 0

Блатечки и Яна Маринова заснеха рап клип с уличен музикант

  • асен блатечки-
  • яна маринова-
  • иван атанасов-
  • музикант

Светът е егоизъм и много суета,
ярък нарцисизъм и култ към властта!
Илюзия за вечност са многото пари,
липса на човечност, дефицит на добрини.

Текстът не е от поредния предизборен клип на политическа партия или фейсбук хейтърско послание. „Анатомия на света“ е музикален проект на младия изпълнител Иван Атанасов. Уличният музикант сам финансира песента и клипа към нея. Музиката, текстът и сценарият на видеото също са негови.

Безусловна подкрепа при заснемането на видеото Атанасов получи от популярните актьори Асен Блатечки и Яна Маринова, които участват отново заедно в тв сериала „Фамилията“. В „Анатомия на света“ двамата са в ролята на влюбена двойка, която харесва музиката на уличен музикант.

Героят на Блатечки решава да продуцира новата звезда. Последвалата известност обаче тласка младока към безразборен секс, наркотици и голямо количество изпит алкохол... Към купона се присъединяват още актрисата Вяра Зайкова и Даниела Явахчова – беквокалистка.

В реалния живот нещата са различни и по-трудни, споделя студентът по режисура в НАТФИЗ Иван Атанасов. Той разказва, че е снимал клипа в продължение на близо три месеца. Ангажирал е много приятели и технически ресурс за реализирането на цялостния проект, чиято идея е да осмее фалшивите ценности. Въпреки положените усилия, досега не се е намерил подходящ продуцент. Политиката на повечето музикални медии у нас е да не подкрепят индивидуалните автори на музика като него, констатирал е студентът.  
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА