Last news in Fakti

10 Май, 2013 15:51 26 821 2

Десислава изненада съгражданите на гаджето си

  • десислава-
  • златарица-
  • гадже-
  • певица

9-ти май, освен Ден на Европа, е и празник на град Златарица. ММА боецът Светлозар Савов, който е родом от Златарица, бе на събитието, заедно със семейството си и с приятелката си – певицата Десислава.

Зарко, както викат на Светлозар Савов на галено, бе награден с грамота за почетен гражданин на Златарица. ММА боеца прослави родния си град с победите си на ринга и кмета на града Пенчо Чанев с гордост го награди.

„Искам да благодаря на всички присъстващи. Това отличие е чест за мен! Където и да съм бил по света, винаги съм казвал, че Златарица е моя роден град и съм се гордял с това! Уверявам ви, че ще дам всичко от себе си, за да постигам по-високи спортни резултати, за да продължавам да прославям Златарица!” – заяви ММА шампиона на WFC в категория до 84 кг.

Десислава бе в Златарица, за да подкрепи приятеля си и съвсем спонтанно я изкараха на сцената да поздрави и хората за празника. Поради проблеми с техниката, на певицата й се наложи да импровизира и помоли местния оркестър „Репортерите” да й акомпанира. Изпълнителката на „Усещам” изпя няколко фолклорни песни, с което вдигна настроението в Златарица. Акцент в тържествата за празника на града бе изложба с уникални 102 шевни машини на Иван Вачков.

„Много се радвам за Зарко – той наистина заслужава наградата!” – коментира Десислава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор

    Коментиран от #2

  • 2 Heinrich

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    Тоя език за Елизабет ли е?? Май си и голям фен..