Last news in Fakti

10 Март, 2022 11:15 9 312 4

Финансово изобилие очаква тези зодии до дни

  • пари-
  • март-
  • зодии-
  • астролози-
  • работа-
  • кариера-
  • хоби

Според астролозите в средата на март щастието ще се усмихне само на пет зодии

Финансово изобилие очаква тези зодии до дни  - 1
Снимка: Shutterstock

В края на трудната и тежка зима мнозина жадуват за реванш в кариерата и за допълнителни финансови средства. За целта някои ще решат да преразгледат подходите, с които решават работните проблеми, други пък ще потърсят възможности за реализиране на хобитата си.

Не всички обаче, казват астролозите, ще успеят да постигнат така желания финансов успех. В средата на март щастието ще се усмихне само на пет зодии, пише Жената Блиц.

Ето кои са късметлиите, за които този период ще е изключително успешен във финансов план:

Овен

Прекалената упоритост ще се превърне в най-необходимото качество в средата на март. За смелото популяризиране на идеите и проектите, в които никой не вярва, ще ви е нужна огромна морална сила. Усилията си заслужават, защото резултатът ще ви зарадва - повишение и увеличаване на приходите.

Звездите препоръчват също така и да ревизирате недовършените си дела. Сред тях има започнати проекти, които ще ви донесат значителна печалба през този месец.

Старите ви партньори и приятели също ще се нуждаят от вниманието ви. Актуализирането на стари връзки и изграждането на нови ще се превърне в трамплин за по-нататъшното ви кариерно развитие.

Лъв

Март ще ви донесе много нови възможности за активна и изключително ползотворна работа. Основната ви работа ще се превърне в стартова площадка за достигане до кариерния Еверест.

Ще бъде трудно, ще са необходими много знания и умения, но ще успеете да постигнете целта си. И желаната позиция ще бъде достигната достатъчно бързо.

Що се отнася до допълнителните приходи - те ще изискват усилия, време и внимание. През пролетта конкуренцията ще се събуди, затова ще се наложи да се докажете, за да не загубите това, което сте създали.

Близнаци

Работата ще се превърне в основна цел и смисъл през март. Въпреки че обожавате почивката, ще започнете да ѝ отделяте необичайно дълго време. Това важи както за основното, така и за допълнителните ви занимания.

На основното ви работно място върху вас ще се стовари лавина от непланирани проекти, задачи и конфликтни клиенти. Но приятен и неоспорим бонус може да стане допълнителната премия със симпатичен брой нули след първата цифра.

Допълнителните опции за печалба ще ви зарадват с разнообразието си. Ще имате възможност да се докажете както от творческата си страна, така и като отличен организатор.

Стрелец

Готовността ви винаги да работите ще ви донесе положителни резултати. Ръководството и висшестоящите ви колеги ще ви осигурят допълнителна работа, която ще ви се отплати щедро.

Повишената ви ефективност ще даде неочакван, но много приятен резултат - бързо изкачване по кариерната стълбичка и увеличение на заплатата.

Риби

След зимния застой ще усетите безпрецедентен възход на сила. Затова и трябва да се възползвате от този период!

Всичките ви идеи ще намерят положителен отзвук сред околните - от роднини до спонсори. Затова си струва да прегледате всяка една от тях достатъчно внимателно, за да не се разочаровате по-късно.

Астролозите съветват да анализират силните си страни и тези на партньорите си. Примамливият мирис на пари ще ви доведе до голям успех.

В резултат на това в средата на март Вселената ще отвори много възможности пред тези, които искат да подобрят финансовите си дела. Дръжте очите си отворени и не пропускайте щастливите случаи.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 089954

    3 1 Отговор
    Да бъде ! Амин !
  • 2 Предназначение на броячите …

    0 1 Отговор
    … на звезди. Или реки от пари за определени зодии ( като правило, адец ), или важно предупреждение за финансови загуби. Друго за жимият живот и ежедневие, няма, таратанци.
  • 3 да само ако

    2 0 Отговор
    са депутати и богаташки деца на крадливи експлоататори
  • 4 Дртiй Уайт Б0Й!

    0 0 Отговор
    Тази НЕОчакивана манна-НЕбесна важи ли, отнася ли се и за позакъсалите го напоследък и то бая яко родни ПЕНционЕРИ, че нещо ми се струва, че при тях подобна ФИКЦИЯ си е чиста мишън импоссибиле...