Last news in Fakti

12 Март, 2022 09:48 5 338 5

Женски бой и припадък в "Кухнята на ада"

  • кухнята на ада-
  • женски бой-
  • припадък-
  • hell's kitchen-
  • кулинарно шоу

"Hell's Kitchen" стана арена на горещи страсти в петъчния епизод

Жесток женски екшън се разигра в снощния епизод на готварското риалити шоу „Hell's Kitchen“. Вечерта на кулинарите ще в началото започна зле при подготовката за вечерната резервация. Най-възрастната участничка от Червения отбор – Юра не се почувства добре, припадна в кухнята и се наложи по спешност да бъде откарана в болница. В края на вечерта все пак Юра беше върната, като докторите казаха, че със здравето ѝ всичко е наред, но проблемът е по-скоро психически. Най-вероятно заради напрежението готвачката е вдигнала кръвно.

Горещите страсти в червения отбор обаче не спряха до тук. Още по време на резервацията между Валентина и Деница, които бяха заедно на станция „Месо и риба“, влязоха в ожесточен спор. Малко по-късно в общежитието те започнаха да си крещят.

„Тъй ще правиш на твоите деца, а не на мен“, заяви Деница, чийто нерви не издържаха и замери Валентина с кърпата си, след като към нея бе размахан пръст. Това провокира пиперливата готвачка и крясъците и нецензурните обиди помежду им подпалиха къщата. Наложи се всички жени от червения отбор, че и мъжете от синия, да отидат в женската спалня, за да умиротворят Валентина и Деница.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    22 1 Отговор
    Да питам : как готвят тиа булки , кът нема олио ?
  • 2 Aлфа Bълкът

    16 0 Отговор
    Като ги гледах във фургона щях да повърна!
    Влизат излизат 20 човека, вътре се готви тоя пипне, ония пипне, тоя куса, ония куса, жените чорлави без шапка, без забрадка, а бе...
    Едно време на Хладилника скарата беше в една бутка, ръждясала отвътре, отвънка наркоманите я надраскали фасове по земята, и вътре двама циганина пекат кебапчетата и пак по-хигиенично ми се виждаше.
  • 3 ОЛИВИЯ НЮТОН ДЖОН👱

    8 0 Отговор
    „МОЛЯ ДА ПОПИТАМ МАЗНАТА ПОСУДА КАКВО Я ПРАВИТЕ,МОЛЯ АКО НЕЩО ИЗОСТАНЕ СЛОЖЕТЕ МИ ЗА В КЪЩИ”🙏
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 пгн43

    4 0 Отговор
    На режисирано прилича.