Last news in Fakti

15 Март, 2022 10:17 4 030 2

Присмяха се на рокля на Виктория Бекъм (СНИМКА)

  • виктория бекъм-
  • рокля-
  • нова колекция-
  • шеги

Виктория Бекъм още не е отговорила на потребителите

Присмяха се на рокля на Виктория Бекъм (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

Рокля от новата колекция на Виктория Бекъм стана обект на шеги в мрежата заради необичайните цветове. Вестник „Дейли мейл” обърна внимание на съответната история, пише DarikNews.

Както е посочено на сайта на компанията, представената бяла рокля е изработена от копринен сатен, който придава на дрехата лъскав блясък. Освен това, продуктът е декориран с дантела, а предната му част е украсена с щампа в цвят праскова. Отбелязва се, че цената е 1390 паунда.

„Колекцията пролет/лято 2022 напомня както за спокойна атмосфера от 90-те, така и за неусложнената елегантност на европейско лятно бягство“, гласи описанието на продукта.

Потребителите обаче не оцениха дизайна на тоалета, създаден от съпругата на футболиста Дейвид Бекъм. Те се подиграха на продукта и сравниха роклята с нощница, изцапана от голямо петно на предницата: „Изглежда като, че отпред на нощницата е разлята супа“, „Неочаквана среща с „легнал полицай” не е за препоръчване с пиенето на кафе зад волана”, „Когато те прегърне мръсно дете“.

Виктория Бекъм още не е отговорила на потребителите.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    3 0 Отговор
    Той и Кени Уест беше измислил КОЖЕН АНЦУГ, мда кожен анцуг, да може още повече да се потиш и да ти трие кожата докато се движиш.
  • 2 SCH💿Nino Brown

    2 2 Отговор
    В цял размер е още по страховито грозна ,тази жена няма ни талант и марката и е на загуба от как съществува.
    Явно мъжлето много я обича за да продължава да хвърля пари на боклука с грозните си модели това е скъпа инвестиция.И аз обичам модата ама за дизайнер не ставам и да ставах не си струва много нерви и конкуренция а да направиш собствена марка и да плуваш в море със акули е трудно много талант и новаторски идеи не всеки го може.Том Форд ,Донатела Версаче са уникални може да се каже и Демна Гвасалия със неговата марка Vetements почти става но в Balenciaga е по добре а там се придържа в почерка на Cristóbal Balenciaga