Last news in Fakti

15 Март, 2022 12:15 2 875 7

Грешки в облеклото ни състаряват

  • мода-
  • състарява-
  • дрехи-
  • грешки-
  • стилистка

Лондончанката Габриел Тайър изброи най-често срещаните грешки

Грешки в облеклото ни състаряват - 1
Снимка: Shutterstock

Британският стилистка определи дрехите, които визуално състаряват жените. Тя обсъди тази тема в интервю за The Sun.

Лондончанката Габриел Тайър изброи често срещаните грешки, които клиентите допускат при избора на тоалети, поради които изглеждат по-възрастни от годините си. За да избегне този проблем, тя препоръча да се откажете от черният цвят и да се съсредоточите върху многоцветни аксесоари или ярко червило.

Друга модна грешка според събеседничката на изданието е, че жените често носят дрехи с погрешен размер, защото се чувстват несигурни заради изменената с годините фигура. „Клиентите често купуват неща, които са твърде големи с надеждата да изглеждат по-тънки – това е погрешно, не забравяйте да потърсите вашия размер и стил“, каза тя.

Освен това стилистката посъветва зрелите да спрат да купуват масивни ботуши и мокасини, въпреки нарастващата им популярност през 2022 г. Тя увери, че такива обувки са твърде мъжествени и не подхождат на повечето жени. Подобно мнение изрази тя и за миниполите - могат да ги носят само притежателките на по-тънки и по-стройни крака, категорична е експертката.

В заключение тя напомни, че докато пазарувате е по-добре да купувате малко количество неща, като се фокусирате върху тяхното качество. „Ако платът е евтин, ще изглеждате евтино, независимо колко пари сте платили“, увери лондончанката.

През август 2021 г. журналистка от портала Who What Wear разкри начин да изглеждате „скъпо“, без да харчите много. Максин Егенбергер подчерта, че трикотажните панталон и костюми от изкуствена и естествена вълна са идеални за тази цел.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2132131

    1 0 Отговор
    харесвам такова обличане
  • 2 SCH💿Nino Brown

    1 0 Отговор
    Така е както казва Габриел Шанел
     "Модата е архитектура, въпрос е на пропорции."и "Как ще изглеждаме на 20 ни е дадено от природата, но как ще изглеждаме на 50 зависи от самите нас."Червеният цвят е 🥴 уф цвят на нувереност просто клише ,модната тенденция вече е друга и в цветовете а червеното си е запазена марка за китайска булка .Размера на жената също от значение със дълга рокля или тренч изглежда още по ниска боти 3/4 на дебел крак пази боже ,високи ботуши на дама 150/156 см 😉 ,клин на момиче над 55кг .до 100кг .ами грозничко така или иначе винаги се намират хора без грам стил и за декор много грим ,ботокс устни като на задницата на бабуин просто перфектна аномалия без граници
  • 3 цербер

    0 1 Отговор
    БританскАтА стилистка определи дрехите, които визуално състаряват жените.

    Коментиран от #4

  • 4 Rock

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "цербер":

    :) Малко е претупано...Иначе се чудя ако не беше британският стилистка как сме се обличали до сега...със смокинови листа и кожа от дивеч ли...

    Коментиран от #5

  • 5 SCH💿Nino Brown

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Rock":

    Кожата от дивеч вече е много скъпа 😉 еко идиоти и зоофили бол по цял свят, те са виновни че си налагат мнение и има кой да ги слуша.Няма нормална жена на този свят която е добре психически да не харесва манто от тигър,визон всичко за което се сетиш .Закръглени дами прекаляват и се излагат с къса пола на свински крачета или вталена рокля ,клин на бизонче 100 и +кг .това е вулгарено. Ако човек започне да гледа снимките на български чалга певици би намерил много грешки и не стил -контрастил .Мокасини и буканки тип военни обувки са хипер на мода втора година и хипер грозни които нямат нищо общо с женска мода и красота стил ,мода неустима 😉по скоро на нивата да вадиш картофи не винаги е добра идея да следваш идеята на марка дизайнер по някога си правят лоши експерименти .А плат материя от ниско качество прави дрехата и човека облечен с това зловещо грозен,например еко кожа критиката ми е излишна просто трябва да се забрани

    Коментиран от #6

  • 6 Rock

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "SCH💿Nino Brown":

    Имам предвид една друга ера,когато още щавенето на кожа не е било познато :)и на кожата са се пробивали дупки за главата- това е била кройката.

    Коментиран от #7

  • 7 SCH💿Nino Brown

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Rock":

    Тя тази ера още я има племена в Америка, Австралия аборигени в Мароко номадите които живеят като вълци единаци в планината откъснати от нормалния цивилизован свят ,индианците ,ескимосите....
    Какви дефилета и шоута я разгледай в тубата дизайнерите от Франция, Италия и САЩ не могат ги настигна никога