Last news in Fakti

15 Март, 2022 16:15 4 660 6

Ето в кой филм Арнолд Шварценегер е бил напушен (ВИДЕО)

  • арнолд шварценегер-
  • дани девито-
  • напушен-
  • филм

Дани Девито го е прецакал с марихуана

Ето в кой филм Арнолд Шварценегер е бил напушен (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Със сигурност повечето хора свързват Арнолд Шварценегер с ролята му на Терминатор от филмите, режисирани от Джеймс Камерън (първите два). Но това далеч не е нито единствената роля на актьора в киното, нито само с нея ще бъде запомнен.

Ние например веднага се сещаме за ролята на Конан Варварина или пък за доктор Алекс Хийс в "Джуниър". Именно във филма от 1994 г. Шварценегер си партнира с Дани Девито и играе учен, който решава да се включи в експеримент и да... забременее, пише lifestyle.bg

Да, още помним този филм с усмивка. Помни го и Арнолд, защото има много интересна история от снимачната площадка. В подкаста на Логан Пол - Impaulsive, актьорът, бивш политик и легенда в културизма, казва, че Дани Девито му е спретнал номер.

Нисичкият актьор е сложил марихуана в цигара, която е подал на Шварценегер по време на една от почивките им, но той въобще не е разбрал. Е, впоследствие му е станало известно, защото когато са се върнали на снимачната площадка, е забравил всичките си реплики.

Арнолд Шварценегер опровергава твърденията, че е бил напушен през целия филм, пояснявайки, че става дума само за този момент, в който колегата му е решил да се посмее на негов гръб. И няма почти никакви спомени от този следобед.

Тогава Логан Пол решава да се включи с история, че е имало момент, в който е бил толкова напушен, че е забравил кой е всъщност. Определя случката като много плашеща, а Арнолд му отвръща: "Да, знам. На мен ли го казваш."


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванушка  🇷🇺

    7 1 Отговор
    Щом от толкова екшъни никой не е гръмнал досега, простено му е. Истински профи 👌
    Е...прегази някаква жена наскоро, но това си му е в кръвта ))

    Коментиран от #3

  • 2 Евро Джендо

    6 1 Отговор
    Много хубав филм за бъдещето на човечеството мъжете да раждат скоро и това ще стане
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 надарена кака

    6 0 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки,като е бил напушен! Сега нали е нагушен?
  • 5 Rock

    2 0 Отговор
    DeVito-ДеВито- не Девито!!! DeMaio- ДеМайо- не Демайо!!!
  • 6 Her

    2 0 Отговор
    Да бе, то така става, без да разбереш...