18 Март, 2022 18:45 10 289 6

Как изглежда съпругата на Джейсън Стейтъм след раждането (СНИМКИ)

  • джейсън стейтъм-
  • роузи хънтингтън-уайтли-
  • бебе-
  • раждане

 Уайтли и Стейтъм имат момиченце, което се е роди през февруари

Как изглежда съпругата на Джейсън Стейтъм след раждането (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

В началото на февруари стана ясно, че Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм отново са станали родители.

Разбрахме, че Уайтли и Стейтъм имат момиченце, което се е родило в болница в Лондон, a щастливата майка не пропусна да се похвали на феновете си в Instagram, като сподели първата снимка на новороденото си момиченце. Е, видяхме само малката ѝ ръчичка, но и това е нещо.

Роузи Хънтингтън-Уайтли очевидно е решила да разкрива малко по малко как изглежда дъщеря ѝ Исабела. Преди броени дни тя ни позволи да надникнем отново в личния ѝ живот с още няколко снимки на малката принцеса.

Не сме изненадани, че новите кадри не ни показват лицето на дъщеря им, защото това е честа практика на повечето известни личности. Да се надяваме, че един ден ще реши да ни я представи в пълния ѝ блясък.

Освен снимките на Исабела обаче, моделът не пропусна да качи и няколко свои, на която ясно се вижда, че вече е в страхотна форма и няма помен от голямото коремче, с което се похвали в края на деветия си месец.

Никак не сме изненадани, че съпругата на Джейсън Стейтъм бързо си е върнала старите килограми и изглежда страхотно. Тя все пак е модел и предполагаме, че съвсем скоро ще се захване с работните си ангажименти, които изискват от нея да бъде в топ форма.

От качените снимки става ясно, че малката Исабела и майка ѝ не могат да се оплачат от липса на внимание, защото за засипани с куп скъпи подаръци от водещи модни и козметични брандове.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мнение

    5 4 Отговор
    топ е
  • 3 3232323232

    13 2 Отговор
    Не че нещо ама като гледам носи 44 номер ботуши.
  • 4 Иванушка 🇷🇺

    15 1 Отговор
    Лайк за Семейството и дечицата👍
    Дано не се разтрурят
  • 5 Жорж

    6 5 Отговор
    Изглежда както преди раждането- Крокозавар.
  • 6 ДЕА

    10 0 Отговор
    Браво, какви хубави гащи е оплела бабата.