Last news in Fakti

19 Март, 2022 19:10 3 814 12

Ослепителната Лейди Гага - или как да се появиш на два червени килима в една и съща нощ (СНИМКИ)

  • лейди гага-
  • бафта-
  • изборът на критиците-
  • тоалети

Певицата и актриса присъства на церемониите на БАФТА и "Изборът на критици"

Ослепителната Лейди Гага - или как да се появиш на два червени килима в една и съща нощ (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

На церемониите по връчването на филмовите награди, които се провеждат почти всеки ден в навечерието на Оскарите, Лейди Гага се появи в тоалети, достойни за кралица.

Отличията на "Британската филмова и телевизионна академия" (БАФТА) бяха раздадени в Роял Албърт Хол, а часове по-късно станаха ясни и победителите от "Изборът на филмовите критици", излъчвани едновременно от Лос Анджелис и Лондон. Някои знаменитости, сред които и самата Лейди Гага, присъстваха и на двете церемонни в британската столица, появявайки се в различни визии, пише iwoman.bg.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

На наградите БАФТА 35-годишната звезда зашемети с тъмнозелена рокля Ralph Lauren. Дългият модел от кадифе и копринена тафта с дълбоко V-образно деколте бе допълнен от чантичка от пера на същия дизайнер, бижута Tiffany & Co. и боти на екстремно високи платформи.

По-късно същата вечер Лейди Гага заложи на Gucci, обличайки шармантен модел на италианската марка за наградите "Изборът на критиците". Роклята комбинира няколко елемента – дантелени ръкави, черно бюстие и долна част в жълто, украсена с камъни. Между двете визии, носени в една и съща вечер, няма как да не възникнат сравнения, но оставаме на вас да прецените кой от тях стои по-добре на Гага.

И всичко щеше да е перфектно, ако звездата все пак не бе избрала рокля с толкова дълъг шлейф, с който рискува да си нанесе сериозни физически травми. Някои пък съзряха в екстравагантното ѝ бюстие прилика с ушите на кокершпаньол, отбелязват от "Дейли мейл".

Така по пътя от колата към сградата, където се проведе церемонията, актрисата и певицата се спъна няколко пъти, едва успявайки да запази равновесие. Но като една истинска звезда, тя успя да запази самообладание, продължавайки щедро да дарява присъстващите с ослепителната си усмивка.

Очакваме с нетърпение следващите изяви на Лейди Гага.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шошо

    27 2 Отговор
    Ослепителна е, дано само да не я срещате в тъмното!
  • 2 НАТО ВЪВ ОТ БЪЛГАРИЯ

    20 3 Отговор
    ИСТИНСКА ЖЕНА-ТОЧНО КОЛКОТО Е ИСТИНСКА ВАШАТА МЕДИЯ
  • 3 Гаглей

    23 3 Отговор
    За вас е ослепителна за мен е доста грозна... Моё мнение
  • 4 слеои ли са що ли

    19 2 Отговор
    ослепителна е като нилски крокодил вероятно също толкова забавна и вдъхновяваща.
    Деградация Стаматеее....
  • 5 Мамул

    12 2 Отговор
    Тази винаги е била бордюр!
  • 6 Ироничен

    18 1 Отговор
    Колкото и да я хвалите Гагата, тя си е едно изрусено парче с черни вежди, което се вижда отдалеч.
    Не познавам мъж, който да я харесва.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Чичо Гошо

    10 1 Отговор
    Отврат.
  • 9 Serj

    12 1 Отговор
    Има къде, къде по-красиви травестити.

    Коментиран от #11

  • 10 SCH💿Nino Brown

    6 2 Отговор
    Чувството за мода у някои хора е вродено, а при други се диктува от големите модни имена– няма перфектни хора, както и няма перфектни тела. Но гледката да видиш как несъвършенствата по тялото ти крещят на улицата е просто покъртителна и за хората със силни сърца. По някога и Gucci си прави лоши шеги и експерименти стига да има кой да купи роклята в жълто на Гагата бледо копие на - черната рокля на Schiaparelli
    Американският модел Бела Хадид прикова погледите на всички на червения килим на 74-ия филмов фестивал в Кан точно с този модел а мадам Гага 😉"Хората може да ти простят ума, дори таланта, но красотата - никога."
    Очарователните хора обикновено са безгръбначни и нерешителни, а харизмата е оръжие, с което природата компенсира техните слабости. При тази жена не виждам ни талант ни харизма нито стил нищо
  • 11 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Serj":

    Bilal Hassani доста по чаровна сравнение с тази
  • 12 васик атанасова

    8 2 Отговор
    ОСЛЕПИТЕЛНА хаххахахахаахааха
    е от тази по грозна жена не съм виждал хахахахаххаахах
    егати поялника дето го има и никаква симетрия в лицето
    ела с мене в пещерата да изплашим ламята
    га га га га гаа ааа ааааа хахахах