Last news in Fakti

20 Март, 2022 16:04 4 180 13

Мъжете обръщат внимание на тези неща, когато търсят връзка

  • внимание-
  • връзка-
  • лоялност-
  • чувство за хумор-
  • мъже-
  • жени

Мъжете не харесват драмите и постоянните скандали

Мъжете обръщат внимание на тези неща, когато търсят връзка - 1
Снимка: Shutterstock

Когато говорим за мъже и техния избор за партньорка, винаги започваме с това, че господата отдават най-голямо значение на външния вид. Зависи, понякога харизмата е по-важна, но дори и да приемем, че това дали ще ни поканят на първа среща е водещо и тя ще прерасне във връзка, след време се оказва, че мъжете са следили за други фактори. Фактори, от които ще зависи дали ще ни предпочетат за партньорка за дългосрочна връзка, дори брак.

Има 8 неща, на които представителите на силния пол обръщат внимание, а именно:

1. Интелект – Важна черта за стабилността на една връзка. Никой не иска да се чувства неловко заради глупостта на партньора си. Мъжете, които казват, че няма значение колко е умна жената до тях, всъщност лъжат.

2. Чувство за хумор – Сериозното отношение към връзката е нещо, което не само жените очакват от мъжете. Но както за дамите, така и за господата, би било трудно да имат взаимоотношения, в които липсва чувството за хумор и умението да се забавляваш с половинката си.

3. Вярност, лоялност – Темата за изневярата е толкова обширна. Една изневяра винаги оставя емоционални рани, дори при мъжете, чието доверие е било предадено. Това определено може да попречи за сключването на брак.

4. Самочувствие – Самочувствието обикновено играе по-важна роля от външния вид. Ако една жена се чувства добре със себе си, това не остава незабелязано. И обратното – ниската самооценка никога не би привлякла мъжкото внимание.

5. Емпатия и добро отношение – Още нещо, което прави впечатление на мъжете в поведението на жените е това дали те са емпатични, как се отнасят с непознати, обслужващ персонал. Дали се отличават като цяло с добри дела или обратното. Сърдечната жена създава едно усещане за подкрепа и обич, което е важно за дългосрочната връзка и брака.

6. Добри комуникативни умения – Мъжете много по-трудно се разкриват, споделят. Ако го направят то това е показател, че ценят високо партньорката си и са усетили, че тя е добър комуникатор. Понякога имат нужда да бъдат чути, в друг момент ще потърсят съвета ви.

7. Независимост – Въпреки че за мъжете е важно да им се даде възможност в една връзка да се докажат като закрилници, подкрепящи партньори, те трудно биха създали връзка с жена, която очаква всичко наготово. Жената трябва да умее да взима и сама някои решения, да е активна, може би донякъде и амбициозна, да демонстрира своята независимост, но не по отблъскващ модел.

8. Лекота в отношенията и директност – Мъжете не харесват драмите, цупенето, постоянните скандали. Определено бягат от такива партньорки. Това, което търсят от връзката и от брака е лекота в общуването и яснота. Тъй като за тях е трудно да разбират, когато ние им говорим с недомлъвки, много по-добре е да заявим открито своите желания. Така се спестяват много бъдещи проблеми за връзката.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КАЗАНЛЪК

    2 6 Отговор
    Благодаря за информативната и полезна статия госпожо Венелина Маринова.Леглото не е място за крави и волове.

    Коментиран от #4

  • 2 Б А Й Х @ Й ‼️

    17 3 Отговор
    Между жена с големи гърди и жена с малки гърди, мъжът винаги би тръгнал с тази .....
    която ще му пусне ‼️

    Коментиран от #8

  • 3 Б А Й Х @ Й ‼️

    16 4 Отговор
    Всяка жена харесва чувството за хумор в мъжът ......
    с Бентли‼️
  • 4 Беше изчезнал?

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Явно са те изписали от Раднево! Как беше, оправиха ли те?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Помкесата

    4 0 Отговор
    Така е ...освен тУи...помка тр и да можи да оре,да сади компири, да ги вади, да продаа, да за дърва, да праи дица....
  • 8 дааа

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    Стига да няма проблем с това, че всъщото време пуска и на още няколко баджанаци.
  • 9 ...

    4 4 Отговор
    Истината е,че жените си търсят точния човек по определени характеристики.На първо място финансовата!Собствен бизнес-логично пари,къщи,коли,луксозни почивки,дрехи,вещи и т.н са следствие..Чуството за хумор си е бонус,но това е второстепенно.С добрите финансови възможности на бизнесмена и наследниците му не търпят лишения,което жените знаят отлично.Много от тах са склонни да да си затварят очите и ушите за изневери и унижения,но нали не правят ежедневни икономии-търпят...Добротата,мускулите,мъжкото достойнство,не е основен фактор за жената,нека не се заблуждаваме.Пари,пари,пари и всичко останало!

    Коментиран от #11, #12

  • 10 МНОГО Е ВАЖНО ТЯ ДА НЯМА

    1 0 Отговор
    КУЧЕ С КОЕТО ДА СЕ ТАКОВА !

    Коментиран от #13

  • 11 Сигурно

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "...":

    Си жена , защото не схващаш , че в статията се говори за това , което търсят мъжете ! Никой не се интересува , какво търсят жените ! Не много интелигентно ниво показваш ! Личи и по неприкритата ти лакомия за пари !
  • 12 Rock

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "...":

    Пари, коли, къщи... срещу какво? Ти какво ще му предложиш срещу тези неща? Забравила си още той даси направи и децата, да си ги роди и да си ги отгледа... Или си до толкова егоистка,че и деца не ти трябват... Все пак- надай се Гунке,на бела ластовица.Балъци- нема.
  • 13 унизително

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "МНОГО Е ВАЖНО ТЯ ДА НЯМА":

    Ти и куче ли ще и бъдеш?