Last news in Fakti

22 Март, 2022 12:32 7 189 17

Зори от "Ергенът" призна, че била влюбена във Виктор, но...

  • зори-
  • ергенът-
  • виктор стоянов-
  • влюбена-
  • бизнесдама

Може би още едно-две момичета трябваше да напуснат къщата, преди да се замисля, че идва моментът за мен, сподели бизнесдамата

Зорница Господинова от "Ергенът" е била наистина влюбена във Виктор и не очаквала толкова рано да отпадне от предаването. Това сподели пред bTV участничката, пише life.dir.bg.

"Виктор бе толкова галантен с нас, като принц от приказките. С костюм, елегантен, красив, с идеални маниери. Наистина бях влюбена в него, няма сценарий", сподели 32-годишната бизнес дама от Велико Търново.

"Може би още едно-две момичета трябваше да напуснат къщата, преди да се замисля, че идва моментът за мен. Не знам защо не получих роза, питайте Виктор за това. Аз наистина очаквах да срещна любовта. В САЩ вече има 10 семейства, създадени след това предаване. Разбира се, там риалитито има над 25 сезона", допълни Зори, която все пак е щастлива от опита, който е натрупала в предаването.

Нейният артистичен псевдоним Zori G идва от Gorgeous, Glamorous, The Great (Прекрасна, Бляскава, Велика).

В последните минути от своя престой в "Ергенът" Зори говори за пошлостта. "Видях, че на Виктор му харесват тези целувки и свалянето на бельото. Това ме отблъсна. В предаването два пъти го извеждах от неприятни ситуации и скандали, защото исках да се чувства добре. На него му е трудно, защото снимките продължават много часове", поясни Зори.

Тя е изненадана, че след първия епизод е имало толкова много негативни реакции спрямо всички момичета и нито една дама не е била одобрена от публиката.

"В ресторанти, нощни клубове и молове ме разпознават. Дечица и тийнейджъри искат да се снимаме. Всички са възпитани и мили", сподели Зори.

Тя има своя модна марка, като същевременно е и воден спасител, капитан на кораб и знае пет езика. Често се гмурка на Малдивите, Доминикана и Занзибар. "Тези дейности се допълват, не може да се тъпче на едно място", отговори Зори на въпроса защо са ѝ всички тези дипломи. Една от тях, за търговия с криптовалути, тя подари на Виктор при влизането си в риалитито.

Зори е живяла на много места, включително и в Сингапур, като не знае защо досега не е срещнала любовта.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГоСт

    37 2 Отговор
    Тоя момък защо е с толкова дълга коса?
  • 2 котйо

    36 2 Отговор
    Тая кака мяза на Мустафата на много млади години.
  • 3 Коментатор

    28 2 Отговор
    Кой ги гледа тия бози бе???
    Във времена с всекидневно растящи цени на всичко и огромна инфлация, тръгнали идиотски предавания да коментират?????

    Трите основни медии в БГ трябва да бъдат обстойно разследвани за прокарване на чужди политики и пропаганда, срещу голямо заплащане!!!

    В такива времена предателите от всеки сектор лъсват кат бръсната глава на лунна светлина!!!

    Не случайно на протеста в събота имаше възгласи от рода - "БТВ - фалшиви новини"!!!

    Коментиран от #8

  • 4 Стрелата

    14 2 Отговор
    Ми пачката е слаба и има огледала да се огледа мяза на конь другар старшина..
  • 5 Ох, тая горката

    23 2 Отговор
    няма връзка с реалността.
  • 6 Механик

    25 2 Отговор
    Това нещо на снимката все едно е дъщеря на Херо Мустафа. Кожата и одрала.
  • 7 айде бе

    7 1 Отговор
    Ами то уж отпадат а крУкУдилките са все едни и също,...айде де , че до лятото не остана и ни очакват и други подобни по миналогодишни реалитита
  • 8 ТОЧНО

    20 1 Отговор

    До коментар #3 от "Коментатор":

    И то много точно,... сякаш са се свършили стойностните хора в БГ,... днес в сутришен блог даваха за млад биатлонист от Банско, браво на момчето,... после гледах млада много красива лекарка / ама истинска лекарка, и истински красива / водеща на здравно предаване,...Ето, такива хора заслужават внимание, а не златки, петкановци или кречатала от ергенинът
  • 9 Професорката

    9 1 Отговор
    Вместо напредък и развитие ,се вижда упадъка на обществото,че и в днешно време нищо не остава скрито.
  • 10 Ха ха

    11 2 Отговор
    Мустафата била в иргенът. Ти да видиш
  • 11 Дика

    5 2 Отговор
    Офффффф...
  • 12 24667

    5 1 Отговор
    Ами що е като кон у главата
  • 13 Хриси

    3 2 Отговор
    Ооо боже...пълен смях...преди кастинга погледнахте ли се в огледалото ....лоша работа лошааа
  • 14 Лили

    4 2 Отговор
    Ох...нямам думи ...самочувствие без покритие...Абе хора що се излагате така ...нямате ли в къщи огледало...то ни една няма свястна...излагате се пред цяла България...както виждам няма кой да избере
  • 15 Вени п

    2 2 Отговор
    Спрях да го гледам заради блага...пълна излагациика...облича се като клоун с тези прелепнали бодита и клинове..то грозна..то нагла..само реве ..що се мисли за най най...боже...срам..махнете я вече ..гнусна е
  • 16 Хана

    5 2 Отговор
    Зориии...къде си тръгнала и ти кон вихрогон...майкооо...плаша се насън
  • 17 слез на земята

    4 0 Отговор
    Зори, ти огледало имаш ли у вас? Добре ли със слуха, че се правиш на певица? И кой ти каза, че знаеш езици? Айде малко по-скромно, защото твоето самочувствие е 100 % без покритие. И за да искаш принц, трябва да си на ниво принцеса. Но ти не само, че не си, а си баба Яга на младини. Сори, ама истината е нещо полезно. Защото ако продължаваш с тия болни фантазии, мъж и на снимка няма да видиш. Това е все едно да нямаш два лева да се усмихнеш, ама да искаш да ядеш черен хайвер. Няма как да стане.