Last news in Fakti

24 Март, 2022 12:49 3 160 8

Трите типа мъже, които изневеряват най-често

  • изневяра-
  • мъже-
  • половинка-
  • амбициозен-
  • несигурен-
  • разочарован

Ако срещнеш мъж, на който скоро са му разбили сърцето – бягай далече, няма да го излекуваш

Трите типа мъже, които изневеряват най-често - 1
Снимка:Shutterstock

Търсиш си мъж и искаш той да е верен и чист като сълза. Е, ако е така ще те разочароваме, защото често най-обаятелните представители на силния пол са и най-непостоянните половинки, пише Флагман.

Ето кои са мъжете, които изневеряват най-често:

Амбициозният

Той има успешен бизнес, свикнал е да покорява върхове и да постига всичко, което си пожелае. И ако умее да сключва ударни сделки, най-вероятно обича да печели и женски сърца. Не е от лош характер, просто за него любовта е като акции на борсата и той винаги търси по-добрия партньор там. Всяка жена мечтае за тази партия, затова ако и ти си там – трябва да си готова да делиш. Добрите играчи търсят следваща цел веднага щом спечелят първата, а той определено обича да се чувства победител поне няколко пъти в месеца.

Разочарованият

Ако срещнеш мъж, на който скоро са му разбили сърцето – бягай далече. Не си майка му, леля му или доктор Куин и няма да го излекуваш. Ти просто ще станеш част от всички жени, на които ще отмъщава за предишната или по-лошо – поредната бройка, защото той е бил само с една години и сега е време да навакса. Разочарованият мъж или този, който излиза от дълга връзка е като куче пуснато да тича на воля в гората – абсолютно неудържим и силно агресивен към всеки, който иска да му сложи хомота пак или да му заяви, че трябва отново да е само с една жена.

Несигурният

Мислиш си, че ако е бил зубър в училище или свито момче в университета, той няма да изневери, а ще е добър и верен до край? Жестоко си се излъгала! Ако не е имал като малък, сега ще иска да навакса, а ако е придобил и малко кеш – то избиването на комплекси ще влезе в сила. Като ученик само е гледал готините батковци, които забиват готини каки и затова сега никога не му стига. Не се заблуждавай – тук ще береш сериозни ядове. За финал те съветваме – Скорпион или Телец, най-добре избери зодия Верен. Избери някой, който се е наживял и няма да ти скъси живота с непознати номера в телефона, звънящи в странни часове.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юсуф ги обича

    2 2 Отговор
    Комплексари с малки. Имат нещо за доказване и не чувстват достатъчно мъже.
  • 2 Rock

    3 1 Отговор
    Много хубава статия... А когато и двамата са разочаровани от предишна връзка-Джо Бонамаса и Бет Харт са го изразили в песен-,,Ill Take Care of You,,. Няма да има разочаровани ако не обръщат приказката за красавицата и звяра наобратно-т.е. той от човек да стане звяр и красавицата да се превърне във вещица.
  • 3 Бройкаджията

    3 6 Отговор
    Глупости.Всеки мъж би го направил,само да му си отдаде възможност.Който си мисли обратното сигурно пише и писма на Дядо Коледа

    Коментиран от #5

  • 4 обява

    3 1 Отговор
    Авторката си търси скорпион или телец и умолява да й бъде верен. Обаче е забравила да каже какво предлага в замяна.
  • 5 Идън

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бройкаджията":

    Глупости. Не всички са бройкаджии. Ако човек не се наиграе когато трябва и с правилните- меракът е до края на живота му. Ако не си изпил няколко истински любови - ще си жаден цял живот.

    Коментиран от #6

  • 6 Луд

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Идън":

    Как няколко истински.Ако е истинска ще е една.Прав си е човека ,няма мъж който да не би го направил.

    Коментиран от #7

  • 7 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Луд":

    Дълго е за обяснение... И не ти го дължа.Когато човек отиде в отвъдното и да го чакаш няма да се върне. И продължаваш...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.