Last news in Fakti

14 Май, 2013 12:13 2 625 0

Ирена Милянкова и фолк звезда влизат в Къртицата

  • ирена милянкова-
  • къртицата-
  • фолк-
  • звезда

Манекенката Ирена Милянкова, майка на четири деца, ще прекара една седмица в Базата на Къртицата. Красивата манекенка и актриса е готова да разкрие истинското си лице пред Участниците. Тя ще влезе в ролята на детектив и ще се опита да помогне на Заселниците в преследването на Къртицата. Тя ще вземе пълноправно участие и в Битките.

Милянкова е поредната гост-звезда, която влиза в шоуто. През следващите седмици във формата ще влязат още изключително популярни лица, едно от които е много известна фолк звезда.

Междувременно Заселниците се изправиха пред поредното изпитание в Базата. В "Копието на Къртицата" всеки отбор трябваше да хване по едно копие, висящо във въздуха закачено за специално съоръжение.  Целта беше поне единия от Участниците да хване копието преди то да падне на земята.

В изпитанието участваха четири отбора от Групата - Рут и Любо, Радина и Деян, Кирил и Тодор и Тони, Марияна и 100 Кила. Всички останали Заселници трябваше да следят участието им и да не напускат двора. Групата се справи успешно и спечели 2300 лв. Къртицата прибави към своя бюджет 200 лв., с които Участиците бяха санкционирани, заради Жени Калканджиева и Деян Неделчев-Икебаната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА