29 Март, 2022 08:48 1 426 14

Кръщават улица на Милен Цветков

  • улица-
  • милен цветков

На тази улица се намира ТВ1, в която Милен Цветков работеше

Кръщават улица на Милен Цветков - 1
Снимкa: БГНЕС

Води се подписка за това улица "549" в София да носи името на загиналия в катастрофа журналист Милен Цветков, става ясно от профила във Фейсбук на Район "Подуяне" - Столична община, съобщава HotArena.

В публикацията пише, че Районна администрация "Подуяне" подкрепя внесеното в Столичния общински съвет предложение за преименуването на улица "549". Именно на тази улица се намира ТВ1, в която Милен Цветков работеше.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуй

    26 0 Отговор
    Бог да го прости Милен.Лошото е ,че наркоманчето ще го осъдят символично
  • 2 Ирена

    8 19 Отговор
    Кой беше този и какви даслеги има та ще се равнява до Васил Левски, Шишман или Берковица. А аз сигурно е бил от ВИС или СИК.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Гаглей

    5 8 Отговор

    До коментар #2 от "Ирена":

    Тя и без тва улицата е била просто 549 та.
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 1 Отговор
    БОГ да прости МИЛЕН ЦВЕТКОВ а КРИСТИАН НИКОЛОВ ще МАЙКА ТАТКО платят и ще е на свободса НО ГОСПОД БОГ СЪДБАТА КАРМАТА виждат и не ще ПРОСТЯТ
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ирена":

    ИРЕНО
    МИЛЕН ЦВЕТКОВ не е бил никога от вис или сик

    Коментиран от #9

  • 6 Раданч Татлъту

    8 5 Отговор
    А на Бойко Борисов,кога?🙉🤡🥳👍
  • 7 Роза

    9 4 Отговор
    Напълно подкрепям това решение.Когато минават по тази улица,хората ще си спомнят за човека,който бе талантлив журналист и смел и честен човек!
  • 8 Студопор

    8 4 Отговор
    Е чак пък толкова - малко много ми идва. Това, което стана с него беше наистина грозно и несправедливо, факт. Но пък от друга страна как той е по-различен от стотиците други българи, прегазени по улиците на България? Пазарджишкия дядо, дето друсан шофьор го блъсна на пешеходна пътека с Хамър-а и го влачи десет метра - някой знае ли му името? А знае ли някой, че шофьора плати десет бона и си излезе?

    Ако кръщаваме улици на всички, които са загинали нелепо на пътя по вина на друг, то тогава няма да има достатъчно улици.

    Коментиран от #12

  • 9 Студопор

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И аз не съм бил. И комшията ми не е бил. Това не е достатъчна причина.
    Някой каза "ама той е бил талантлив и умен журналист". Не отричам, така е. Но има една камара талантливи и умни лекари, които спасяват животи всеки ден. Не знаем имената им. Ако с тях се случи нещо - никой няма да кръсти и тротоарна плочка на тяхно име.

    Единственото, а което Цветков е по-различен е...че е известен. Това е.
  • 10 А на онуй

    7 0 Отговор
    Дето уби Милен няма ли улица? Не, няма нужда тя мама ще му купи улица ,само да пожелае наркоманизираноя алкохолик
  • 11 XYZ

    3 7 Отговор
    Не съм против това предложение! Но и аз предлагам улица "Граф Игнатиев" да се прекръсти на улица "Украйна" или "Героите на Украйна", както са направили в Латвия - това била улицата, на която се намира руското посолство!
  • 12 Госта

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Студопор":

    А ти знаеш ли,че този дядо въобще не е бил на пешеходна пътека,а е минавал през пътя в тъмното?!Това не оправдава шофьорът,който е летял ниско,но пешеходна пътека не е имало там!!!

    Коментиран от #14

  • 13 hmhmhm

    4 0 Отговор
    Не ми кръщавайте улици , ами осъдете пияното наркоманче на 15г затвор ефективно и го разтръбете нявсякъде! Друго не е нужно , само ПР си правите ...
  • 14 Студопор

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Госта":

    Имаше и има. Минах точно, след като беше станало. 18:00 през лятото не беше никак тъмно.
    А и тъмно да е - и аз съм карал в тъмно и сигурно всеки, дето има книжка. Като ти е тъмно и не виждаш, не караш със 80 в градско.