Last news in Fakti

31 Март, 2022 13:49 7 273 12

Приятели на Денди: Вече се работи само по една версия

  • денди-
  • убийство-
  • приятели-
  • разследване

Единствената версия според тях е убийство

Светският хроникьор Денди, който си отиде след цял месец в медикаментозна кома, вероятно е бил убит. Версиите за мистериозната му смърт са различни, като усилено се твърдеше, че става дума за трагичен инцидент, в който той е паднал по стълбите след прекомерна употреба на алкохол. Но ви припомняме, че говорителят на болницата "Св. Анна", където лекуваха Денди, съобщи още в първите дни след приема му по спешност, че травмите на журналиста, които се оказаха фатални, са били от безмилостен побой.

По тялото му почти нямало следи от удари, тъй като те били насочени изцяло в областта на главата, заради което се оказали и смъртоносни. Но дали наистина става дума за нападение, все още няма официално становище. Разследването по случая продължава, а приятели на Денди заявяват пред "България днес", че вече се работи само по една версия и тя е убийство.

"Сега чакаме само да се произнесат следователите, но двама от съдебните лекари са на мнение, че Денди е бит умишлено с цел да го умъртвят. Не е имало никакво спъване от негова страна и падане. Просто са го пребили като куче, милият", споделят приближените на журналиста, които пожелали да останат анонимни. Очакват се резултатите от аутопсията, от които ще бъде установена точната причина за смъртта. Заради следствието, което продължава и към настоящия момент, все още не е ясно кога и къде ще бъде сбогуването с Денди.

"Денди не заслужаваше тази съдба! Напоследък се беше отчаял от някои неща около него. Стана фриволен, пиеше повече. Видях го миналата година през лятото в градинката на Кристал, седеше с двама мъже, много изпаднали, които приличаха на наркомани. Единият може би беше и клошар. Поздравих го, попитах го какво прави, а той ми отговори : „Пия си биричката и си гледам кефа“. Аз също бих почерпил такива хора, но никога няма да седна да пия с тях". Така коментира певецът Ицо Петроф пред „България Днес“ трагичния край на Любомир Милчев – Денди.

"Мисля, че беше отишъл в някакво друго измерение, с други хора, може би се беше отчаял от тази псевдоинтелигентност и се беше събрал с някакви наркомани, които сто на сто са го убили за пари", смята лидерът на бандата „Татко Кристофър“.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръцко

    14 4 Отговор
    Ох, дано се оправи момчето и да не му останат сериозни белези - телесни и душевни...
  • 2 сила

    6 0 Отговор
    търсете ЛОРДА от Шекер маала в Пазарджик.....там е развръзката
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дженди

    28 4 Отговор
    Аман с тоя дегенерат бе!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 АМИ ДОБРЕ

    8 5 Отговор
    АмА ДА НЕ СЕ РОВИМ,... мир на праха му
    Калво всъщност е работил, та се вдига мердиЪн шум около него

    Коментиран от #10

  • 8 Мамул

    8 8 Отговор
    Знаем за ориентацията и маниера му! Но беше много интелигентен човек, със стилен изказ и обноски за които е работил от малък. Неприемането на ориентацията, не бива да принизява личността му

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Майна

    7 4 Отговор

    До коментар #7 от "АМИ ДОБРЕ":

    Шампион "на халки"беше
  • 11 Кочан

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мамул":

    Защо никой никога не принизи великия Парцалев - въпреки ориентацията му?!? Елементарно, "Уотсън" - Парцалев НИКОГА не е парадирал с различността си!!! А покойният?
  • 12 Kombina

    2 1 Отговор
    Българина е толкова прост, че не знае дори това, че пред смъртта се мълчи и се свежда глава!
    А много "лалугери" точно тогава набират смелост и злобата им се отприщва!
    Повечето "коментари" са за трепане!