Last news in Fakti

3 Април, 2022 13:19 9 545 15

Извратеният таен живот на Eлвис

  • елвис пресли

Не може да се отрече музикалното величие на Елвис, макар тъмната му страна

Извратеният таен живот на Eлвис - 1
Снимкa: Shutterstock

Елвис Пресли се слави като Кралят на рокендрола, който олицетворява съвършенството на поп културата. Въпреки неговото музикално величие и факта, че милиони са влюбени в харизматичната му личност, Елвис крие тъмни тайни от своя характер и зловещо поведение през бурния си личен живот, пише blitz.bg.

Елвис се среща с бъдещата си съпруга си Присила, когато тя е само на 14 години по време на престоя му в армията, където той служи в Германия през 1959 г. По това време той е на 24 години. Въпреки, голяма разлика и законовите разпоредби, това не пречи на Елвис да се сближи с нея. След като се премества в САЩ, те не се виждат до 1962 г., но поддържат редовен телефонен контакт през целия този период, преди да се оженят, когато тя е на 22 г. през 1967 г. По време на връзката им Елвис не се задоволява само с нея, което в крайна сметка води до развода им през 1973 г.

Присила не е единственото непълнолетно момиче, с което Елвис има контакти, докато е на върха на славата си. Предан бодигард на Елвис споделя, че е бил свидетел на това как Елвис тормози и развращава много млади момичета, карайки ги да се борят с кал облечени в бели гащички, шпионира двойки, които правят секс в една от неговите холивудски къщи, дрогира гостенките си и прави секс с тях по цяла вечер, организира голи партита край басейна.Той злоупотребява често и манипулира свои млади екзалтирани фенки по време на турнетата му.

Манията да остане млад и красив

Твърди се дори, че преди да срещне Присила, Елвис кани три 14-годишни момичета със себе си на турне „за битки с възглавници, гъделичкане, целувки и гушкане”. Смята се, че Елвис е обсебен от девствените момичета. Той обожава да им доставя удоволствие по всякакви начини.

Това се отнася и за Присила, която признава, че през първата им нощ заедно, Елвис я задоволява, без да има полов контакт с нея, макар тя неистово да настоява за това. По време на съпружеския им живот се смята, че Елвис често упоява Присила насила с амфетамини, за да я държи будна по време на техните сексуални оргии. Освен това Елвис често прави и снимки на сексуалните им забавления, които съхранява в сребърен куфар.

Кралят на рокендрола трябва да поддържа имиджа си на обожаван артист и много добре осъзнава това. В определен момент Елвис забелязва, че не изглежда толкова млад, колкото преди. На 40-годишна възраст, Пресли си прави лифтинг на лицето. В последните си години Елвис Пресли се бори с пристрастеността си към лекарства и забранени субстанции, заради проблеми с теглото в опит да остане красив. Един от недостатъците на славата, който има огромен натиск върху артистите, да запазят младостта си с напредване на възрастта.

Елвис и фобията му от микроби

Елвис Пресли е гермофоб – фобия от микроби. Звездата полага много усилия, за да се увери, че е защитен от микроби по всяко време. Кралят на рока не обича да яде в домовете на други хора, а когато го прави, той взема собствените си сребърни прибори. Според Присила „той ще пие там, където е дръжката, знаейки, че никой никога няма да пие от тази страна“.

Обсебен от теглото си

Тъй като Елвис често изпада в крайности – от женкарство, пиене на хапчета, стрелба, прекомерно ядене, той не се грижи за личното си здраве. Идва момент обаче, в който Кралят се чувства виновен и разстроен от натрупването на килограмите, които добре прикрива обличайки емблематичните си гащеризони през 70-те години. Ето защо се включва в някои недобросъвестни схеми за отслабване, популярни през тази епоха.

Смята се, че Елвис веднъж решава да отслабне бързо, като яде само желе, направено от банани и сода от черни череши (любимата му напитка). Тази диета той спазва в продължение на седмици, но тя не му носи дългоочаквания резултат.

Той също така опитва нещо, наречено "диета на спящата красавица", при която пациенти се поставят в медицински индуцирана кома. Как работи: докато спи, тялото се изхабява, живеейки от себе си, за да остане живо. Този експеримент на Елвис обаче приключва, когато пада от болничното легло и се събужда от комата си.

Не може да се отрече музикалното величие на Елвис, макар тъмната му страна. Елвис Пресли променя културния пейзаж на западния свят и въздействието му все още може да се усети и днес.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    39 4 Отговор
    Венелино,ма той умрял ма!🐵🤡🥳👍

    Коментиран от #11

  • 2 Отвратен

    42 6 Отговор
    Придобилите безобразно много лесни пари покрай известност и слава с тъпотиите си нарциси са пълни пcиxoпати. А поклонниците им са бeзмoзъчни дeгeнeрати.
  • 3 Много са извратени.

    26 8 Отговор
    Тези американци! И в политиката и в войната и в пропагандата! И в живота!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Bai...

    7 1 Отговор
    Е ми, само евангелист! Другото е ясно!
  • 6 Алексей

    9 5 Отговор
    Това е американски нацист от миналия век.
  • 7 срам

    16 10 Отговор
    Посегнаха и на Краля негодниците!

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Bai...

    15 9 Отговор

    До коментар #7 от "срам":

    Краля на наркотиците и педофилите, нали ?!
  • 9 РЕАЛИСТ

    16 17 Отговор

    До коментар #7 от "срам":

    Какъв крал може да е тоя извратеняк. На 40 години е бил една торба с лой. Има ромски произход и за тях е нормално да си вземат 14 годишни за жени.
  • 10 д-р Емилова

    12 0 Отговор
    Нескопосан превод!
  • 11 Pompi

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Ма,дали ша го иде тоo yмрял гълъб
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 копи пейст

    0 0 Отговор
    „Безсрамието е особена черта на злото и на нищожния човек, а срамът - на великия”. Св. Фотий Велики
  • 14 Доповръща ми се.

    1 1 Отговор
    Абсолютен психопат.
  • 15 Rock

    0 0 Отговор
    Това е ерата на възхода на рок музиката и не само. Групита около групите са нещо нормално. Възниква явлението Бийтълсмания. Търкалящите се камъни също са обградени от почитателки. На Уудсток има 500 000 посетители- на следващата година се раждат около 100 000 бебета. Секс- наркотици и рокендрол. Нека ги разглеждаме само като музиканти.Иначе докосналите се до,,драконите,, рядко или почти никога не се измъкват от неговите лапи- има така нареченият- Клуб 27-... И по- късно- лудориите на Пушките и розите,Кис,Аеросмит...