Last news in Fakti

7 Април, 2022 11:45 2 814 4

Това ще е банският за лято 2022

  • бански-
  • лято-
  • тенденции-
  • рита ора

Тенденцията е зададена от красивата певица Рита Ора

Това ще е банският за лято 2022 - 1
Снимка: Shutterstock

Тези, които искат да блестят това лято на плажа, облечени с хитов бански, който е проекция на последните модни тенденции, значи е на правилното място.

Миналото лято най-модерен бе триъгълният бански, чието горнище всички обръщаха на обратно и получаваха тотално различен и интересен модел.

Към днешна дата ситуацията е коренно различна. Една от популярните американски певици в момента - Рита Ора, показа какъв ще е хитът това лято и как да заблестите на плажа, за да бъдете забелязани.


В момента Ора е на почивка в Юта. На фона на величествените каньони тя се появи с деним бански и вълнена шапка. Е, да.. шапката е аксесоар, който обезателно може да пропуснете в лятната си визия, но дънковият бански е последен писък на модата за това лято, пише Жената Блиц.

Гледайки снимката на Ора смело се пренасяме в едни по-топли месеци. Е, какво мислите, бихте ли заложили на подобен тип бански?


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фиешан маци

    4 0 Отговор
    Плетената шапка за плажа шти комбинирам с гетички от селу. Завиждайтиииииииииииии.
  • 2 Лорд Минчу

    9 0 Отговор
    На нашето море модерният бански, ще е сапьорски костюм!
  • 3 Луд

    4 0 Отговор
    Банския все тая, но акцента ще е по-плътна шапчица, пък ако ще и главата да се свари!
  • 4 Така, така

    1 0 Отговор
    Язе съм нудист, така че не ми дреме за модатЪ