Last news in Fakti

8 Април, 2022 11:16 3 928 7

Бременната Риана с минижуп (СНИМКИ)

  • риана-
  • бременна-
  • минижуп

Рири отново порази световната публика с модно решение

34-годишната Риана продължава да прави фурор - всяко излизане на бременната звезда се превръща в истинско шоу.

В понеделник вечер тя реши да отиде на ресторант, за да вечеря с половинката си и бъдещ съпруг ASAP Rocky, пише Жената Блиц.

За излизането тя избра най-късата рокля в историята на бременните звезди. Всички буквално са скандализирани от визията ѝ. Някои ѝ се възхищават за смелата постъпка, други пък остро корят скандалната знаменитост, която с всеки изминал ден прекрачва все повече граници.

Едно е сигурно - подобно чудо не сте виждали. Тя заложи на мини рокля с цикламен цвят, украсена с бели пера.



Обърнете внимание, че Риана изглежда феноменално - звездата е с червило в тон с роклята, пуснала е косата си, като на русалка.


Романтична, ефирна и смела визия обаче бе допълнена от зелени кожени обувки и пухена чантичка.


Рири е в последния месец от бременността и скоро ще стане майка, но това не ѝ пречи да взима смели стилови решения. Какво ще се случи след раждането на бебето?


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мапуко

    6 4 Отговор
    Мистанашпеко
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 В.Г.З.

    12 1 Отговор
    И какво толкова се прехласват по този тъмно кафяв тюлен?!?
  • 4 Селяк

    10 0 Отговор
    Ни мой са напия токоз
  • 5 SCH JVLIVS II

    6 2 Отговор
    Как ще изглежда феноменално бе хора 🙄 или аз не съм добре със зрението изглежда на Bob léponge ,децка анимация на български мисля че е известно като Спондж Боб ,момиче ли е бебето много и е голям корема и надолу по принцип майка с женско бебе не е хубава като бременна с момчета са по красиви по време на бременност .Малко уважение към нея самата в положението което се намира има мода за бременни жени не напразно е измислено
  • 6 Хибрид

    7 0 Отговор
    между тюлен и пекинез. Грозна работа.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.