Last news in Fakti

13 Април, 2022 12:58 2 313 12

На фермерски забавления се отдадоха Катето Евро, Вачкова и Владо Пенев (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • марта вачкова-
  • владо пенев-
  • катето евро-
  • фермерски пазар-
  • градина-
  • плодове и зеленчуци

Тримата актьори се разходиха до фермерския пазар в столицата за пресни и домашни продукти

Марта Вачкова се похвали, че си е купила яйца, пресен лук, овче кисело мляко и домашна саздърма от фермерския пазар в столицата през изминалата събота. „Като се прибрах, веднага направих бъркани яйца с пресен лук и сирене. Много вкусни станаха“, разказа пред „Телеграф“ актрисата за вечерята, която спретнала на Владо Пенев.

В късния съботен следобед, Марта Вачкова, Владо Пенев и Катето Евро си направили весела пролетна разходка към фермерския пазар на Римската стена. Малко след това към тях се присъединил и кинаджията Камен Балкански.

„Прекарахме си чудесно. Пихме страхотно кафе. Разказвахме си истории. После отидохме да си купим разни неща от пазара. Скъпичко е, доста е скъпичко! Но българските производители трябва да се подкрепят. А правят и такива хубави неща! Всичко това е излязло от ръцете на българския фермер и е автентично“, разказва Марта Вачкова.

Актрисата си пусна и снимки от високо над НДК. Тя каза:

„София от високо е много красива и зелена. Не се виждат мръсотиите и намръщените хора. Витоша е нашата красавица! Обожавам да гледам към кубетата на „Св. Александър Невски“, когато слънцето ги обагря в още повече злато!“, сподели Мартина Вачкова.



Междувременно априлският сняг наваля цъфналите овощни дръвчета на Катето Евро в Кокаляне.

Актрисата пусна видео в социалните мрежи как снегът вали по отрупано с нежен цвят дърво. Видимо тя много се притеснява лошото време да не повлияе зле на дръвчетата. Катето Евро има и японска вишна сакура, но тя още не е цъфнала за разлика от дръвчетата в Южния парк.


Актьорите държат последователите си в мрежата в крак с всички градински страсти, на които са се отдали от затоплянето на времето насам. В петък пък Марта се похвали, че и магнолията на Владо Пенев е цъфнала. Евро точно е насадила доматите и времето се е развалило. Та тя сега се притеснява и за тях. Катето е известна на цялата държава с доматите си, които са нейна градинарска гордост. Всяко лято тя се хвали колко големи и сочни израстват и кани близки приятели да опитат от градинските зеленчуци.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    24 1 Отговор
    три УНИКАЛНО противни особи накуп.....направо да повърне човек
  • 2 Катето

    8 1 Отговор
    Прави страхотни...... биби

    Коментиран от #3

  • 3 сила

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Катето":

    ПРАВЕШЕ......преди 20 години в Хамбара,сега не знам как е
  • 4 Коментар

    13 1 Отговор
    Определено не искам да звуча като "хейтър", но може ли някой да ми обясни, гореизброените "випове" с какво точно са прославили страната ни, та ги възхваляват от сутрин до вечер и ги въртят (тях и други подобни) нонстоп по овладените медии???

    За Вачкова знам, че бе в "Каналето", както и има участия в БГ филми, подобно на Евро Катето, обаче толкова ли пък да са "големата работа", та ни ги завирате 24/7 навсякъде по медиите???!!!
    А като почнат рекламите с Катето и сина й, стил ученички от втори клас се лигавят в час, направо ми иде да бракувам преждевременно оборудването, което ги показва!!!

    Все пак тия сме ги виждали и ги знаем гд, но редовно дават разни там певци, певици, актьори, актриси, за които дори не съм чувал?!
    Пробутват ни по медиите разни силиконки с раздути клюнове (тип патици в размножителен период), които привидно са голямата работа, а реално са по-безизвестни и от онази Стойка - пИпИрудата (на онова предаване - "Биг мозъчна промивка")!
    Оня "професора" по прякор бай Шиле, пък го изтипосаха като жури на некво там странно предаване?!
    А онзи имитатора на Слави (ндсв-иста) Трифонов, Цикатридидис ли беше, Цитирифонис ли беше, го показват всяка вечер все едно е микс между Джей Лено и Опра Уинфри?! Като се пробвах веднъж да издържа и 1 мин на "остроумните" му шеги, за малко не изкъртих телевизора!!!

    Каквито ни политиците, такива ни и футболистите, същите като голяма част от "известните" ни личности - пълна скръб!!!

    А едно време имаше

    Коментиран от #5

  • 5 Коментар

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Коментар":

    А едно време имаше имена от класа, като: Колев, Калоянчев, Парцалев, Господинов, Мутафова и т.н. легенди на българската култура и кино!
    Но тогава българизмът бе на мода и актьорите не копираха сляпо американската холивудска тъпотия!!!
    Вероятно това е и основната причина млади таланти, като Митака Кирязов (от "Светът на Ванката") да имат толкова голям успех в интернет пространството!
    Не щото продукциите му са на чак толкова високо професионално ниво, а просто защото показват българизма (есенцията на народа ни), усмивайки всекидневието на обикновените българи!
    Това е!

    Дано в крайна сметка българизмът се завърне отново, че буквално няма нищо за гледане по основните (за съжаление овладени) медии!!!
  • 6 надарена кака

    1 1 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 7 въпросче

    2 1 Отговор
    А Сашко мамин мете ли снега в Кокаляне?
  • 8 таквизи ми работи

    2 1 Отговор
    В петък пък Марта се похвали, че и магнолията на Владо Пенев е цъфнала. А МАГНОЛИЯТА НА БАЦЕ В БАНКЯ ЦЪФНАЛА ЛИ Е И ТЯ?
  • 9 Цепкало

    1 1 Отговор
    И в Парламента се юркат градински страсти. Копат се един-друг.
  • 10 Иван

    1 1 Отговор
    Някои дами обикновено се хвалят какъв лак за нокти са си купили, какви упражнения правят за мускулите на корема и на това онова. А други дами все за ядене говорят. Чудна работа! И това дама, и онова дама - ама не си приличат. Абе, голямо разнообразие! Карай да върви!
  • 11 На ръка

    2 1 Отговор
    Колко им платих за тази реклама? Фермерският пазар е пълна скръб. Чудя се защо фермерите си дават парите за щанд? Мислех си, че на фермерските "кътове" в била и кауфланд е скъпо, но на Фермерския пазар стоката е с цена за гледане.
  • 12 Цвета Караянчева

    1 0 Отговор
    Ко? Не!
    Нещастна работа.....