Last news in Fakti

13 Април, 2022 18:54 1 877 9

Кендъл и Кайли ядосаха мрежата, не знаят значението на "пестелив" (ВИДЕО)

  • кардашиян-
  • кендъл дженър-
  • кайли дженър-
  • богати-
  • пари-
  • известни

"Представи си да си толкова богат и привилегирован, че да не ти се налага да знаеш какво означава "пестелив".", възмущават се онлайн потребители

Кендъл и Кайли ядосаха мрежата, не знаят значението на "пестелив" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Сестрите Кендъл и Кайли Дженър отново привлякоха вниманието по не особено добра причина... този път заради това, че не знаят значението на думата "пестелив", става ясно от видео, което събра милиони гледания онлайн.

По време на интервю за Access Hollywood с майка си Крис Дженър и сестрите си Ким, Клоуи и Кортни Кардашиян известното семейство трябваше да отговаря на въпроси от типа "Кой е най-склонен да...". Всички държаха снимки на членове от семейството, чрез които най-точно да отговарят на въпросите.

Клипът, който скоро стана вирусен в TikTok, започна с въпроса на интервюиращия към жените "Коя е най-пестелива от групата?".

@amkardashian #kendalljenner #kyliejenner #krisjenner #kimkardashian #khloekardashian #foryou #kourtneykardashian #rich #lol #sister ♬ original sound - Kardashians & Jenners

Крис и Кортни веднага вдигнаха снимката на Кендъл и макар че Ким първоначално се насочи към снимката на Кортни, тя веднага смени отговора си, след като останалите избраха супермодела.

През това време обаче Кендал очевидно се мъчеше да отговори на въпроса и изглеждаше видимо объркана, докато дискретно не се наведе към Кортни, към която призна: "Не знам какво означава това".

"Ти се интересуваш от цената, правиш си сметка за нещата", обясни и най-голямата ѝ сестра, докато се смееше.

Дженър ентусиазирано отговори: "О, да, обичам евтиното!".

От друга страна, Кайли също се озърташе озадачено и гледаше сестрите си, преди да извади същата карта.

Един потребител на мрежата коментира: "Когато си толкова богат, че никога не си чувал или не ти се е налагало да използваш думата "пестелив".

Друг изтъкна видната калкулация на основателката на Kylie Cosmetics: "Кайли, която изчаква отговора, а след това се държи така, сякаш го е измислила, е всичко."

"Кайли кимаше сякаш казва "да, съгласна съм с това, което казаха всички останали", но скришом и аз не знаех какво означава това!", каза друг потребител.

Известното семейство е на рекламна обиколка, за да популяризира новия си риалити сериал с Hulu - "Кардашиян".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ааа

    7 4 Отговор
    Тези са близки до БайДънп и трябва Путин реципрочно незабавно да им конфискува, къщите, имотите, яхтите, колитe, бижутата, (от изкуство не разбират, така че там нама, какво) и т.н. ! Веднага!

    Коментиран от #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Рошко

    9 0 Отговор
    Изключителна полезна глупост която естествено не прочетох докрай,

    Коментиран от #4

  • 4 Абе

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Рошко":

    Пише че милионерите трябва да умират от срам,докато си купуват имения по няколко милиона долара, ама на практика не им се получава
  • 5 Никифор

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дух на хан Аспарух":

    Само не разбрах какво е това - овца сина. Овцата има син или сина има овца?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Blackthorn

    5 3 Отговор
    Като настъпи това, което идва ще го научат не само те, но и другите джендъри. Ще имат пари, но няма да има какво да купят с тях!
  • 8 12783

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ааа":

    МА ТЕ НЯМАТ КЪЩИ В РУСИЯ
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.