Last news in Fakti

15 Април, 2022 14:24 3 453 6

В и К тормози бащата на Валери Божинов

  • валери божинов-
  • вик-
  • йовковци-
  • баща

„Нито имам басейн, нито автомивка,“ казва с горчива ирония Божинов

В и К тормози бащата на Валери Божинов - 1
Снимкa: БГНЕС

Дружеството търси рекордна сума - 1350 лв. за 4 месеца, от Емил Божинов, разказа специално за ФАКТИ бащата на футболиста.

„Нито имам басейн, нито автомивка,“ казва с горчива ирония Божинов.

След като поискал да му бъде обяснено откъде е тази сума, В и К дружеството „Йовковци“ направо изпратило багер да спират водата му. Божинов е подал частна жалба в Административен съд Велико Търново.

„Плащам по 20 лв в месец, не виждам логика за такава сума, но никой не може да ми обясни от къде е, само лаконично обясняват, че е от мен. Докога хората ще плащат течовете по улиците недоумявам!?, разказва още Божинов.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    9 6 Отговор
    Голям праз като е баща на някакъв ритнитопковец.
  • 2 БожиГол

    6 6 Отговор
    Винаги съм си мислил, че В и К означава Валери и Камелия. Човек се учи цял живот, дори и като не се учи
  • 3 4444

    6 4 Отговор
    Бокатите също трябва да плщат.
  • 4 От ВиК-то

    8 5 Отговор
    Пълни глупости са обясненията на този виден баща. Очевидно е, че той не плаща за "течовете по улиците", а това, което е отчел водомера му. Като не е доволен от показанията на водомера и смята, че той дава неверен отчет е имал десетки начини да поиска той да бъде сменен. Вместо това той дава глупави интервюта по медиите. А откъде може да дойде такъв отчет? От поливане на градината от питейната чешма, от някакъв теч след водомера - казанче, тръба..Има много възможности и не е нужно непременно да има басейн. Тъй че да плаща и да не реве

    Коментиран от #5

  • 5 ТОЧНО

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "От ВиК-то":

    Нали всеки месец минават инкасаторите и записват или в партидна книга или партида на таблет...
    А чичката като е отворко, защо не си плаща ежемесечно сметката, тогава ще му стане ясно, че има повреда след водомера. После ВиК начислява и лихви за ненавременно плащане на месечните такси,... ама и това той не знае, не го знаят и лаещите мисирки, жадни за ефтини сензации
  • 6 Топър

    1 0 Отговор
    Е какво толкова, сина му нали е милионер, да извади 1000лв и да плати на татко си водата...