Last news in Fakti

16 Април, 2022 22:30 9 273 3

Най-потайните зодии

  • астрология-
  • хороскоп-
  • зодия-
  • зодиакални знаци-
  • тайни-
  • мистерия

Астролозите посочват, че тези зодиакални знаци най-добре крият тайните си

Най-потайните зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки човек крие своите най-съкровени тайни и мистерии. Някои лесно отварят душата си за хората около себе си, а от други дори думичка не можеш да измъкнеш. Астролозите са сигурни, че такава черта на характера е присъща само на няколко знака от астрологичното съзвездие, пише Флагман.

1. Рак

Ракът е най-сдържаният от всички зодиакални знаци. Те имат доста фина душевна организация, която не всеки може да разбере. Раците могат да се доверят само на най-близките и доверени хора, с които са преминали през много препятствия и трудности. За разлика от други астрологични съзвездия, те имат много комплекси, фобии и се страхуват от много неща. Представителите на този знак възприемат света около себе си по различен начин, поради което се държат настрана от хората и не допускат никого в живота си.

2. Скорпион

Скорпионите са не само отлични събеседници, но и доста хладнокръвни хора, които нямат навика да показват слабостите си на другите, камо ли да афишират емоциите си. Такива личности винаги са сдържани и събрани и добре осъзнават, че трябва да се контролират пред непознати хора. Това обаче не им пречи да наблюдават внимателно хората около себе си и тайно да събират информация за тях, която след това може да се използва компетентно за собствените им цели. Скорпионите няма да обсъждат проблемите си с никого и още повече личния си живот.

3. Козирог

Козирозите са доста затворени и мълчаливи хора, но имат всички основания за това. Представителите на това съзвездие са много разумни. Винаги се страхуват да показват твърде много, затова предпочитат да замълчат в най-интересния момент, за който няма да се налага да съжаляват по-късно. А зад престореното спокойствие и сдържаност представителите на съзвездието крият чувствителната си натура. Козирозите са сигурни, че ако някой разбере за тяхната податливост, чувствителност и емоционалност, той вече няма да проявява уважение към тях. Тайнствеността и мистерията помагат на Козирозите да останат лидери в екипа.

4. Стрелец

Хората, родени под това астрологично съзвездие, са много весели и приятелски настроени личности. Винаги можете да говорите от сърце с тях и да разкажете за своите тайни. Но честно казано не са толкова бели и невинни. Това е само маскировка и малък трик, който Стрелците използват, за да се доближат до човек и след това да измъкнат ценна информация. Самите Стрелци никога няма да кажат нищо конкретно за себе си, те умело ще избягват директните отговори и само ще подведат събеседника. Всичко това те успяват да направят с помощта на невероятен чар, който пленява хората около тях.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Магарица Тесларова

    2 4 Отговор
    Не са попадали на земна, първична, естествена жена-Овен и затова имат тайни
  • 2 Darknet

    1 0 Отговор
    Това беше преди ерата на смартфоните и фейсбук.
  • 3 хаберих

    2 0 Отговор
    Две блондинки си говорят:
    - Как мина денят ти?
    - Оф, муции, безразвратно!