22 Май, 2013 11:27 2 051 0

Анистън пророни сълзи за Анджелина

  • дженифър анистън-
  • анджелина джоли-
  • сълзи-
  • актриса

Актрисите Дженифър Анистън и Анджелина Джоли се превърнаха в кръвни врагове, след като Анджи отмъкна съпруга на Джен по време на снимките на лентата „Мистър и Mисис Смит" през 2005 г.

Въпреки, че Анистън все още не е преглътнала стореното от Джоли, то тя вече не гледа на нея като на враг. Всъщност Дженифър дори се разплакала, когато научила за двойната мастектомия, на която Джоли се подложи преди месец.

„Тя бе много разстроена от историята на Анджелина. Беше изненадана колко смела е тя. Джен осъзна колко много Джоли обича Брад и децата, за да се подложи на всичко това", разкри източник пред „National Enquirer“.

„Разбира се, тя бе много наранена години наред, след като Брад я напусна, но вече е над случилото се и иска да предложи маслинова клонка на Анджелина", допълни той.

Самата Анистън дълго време бе част от кампания за борба с рака на гърдата, тъй като много от приятелките й са били засегнати от болестта.

Шерил Кроу се подложи на лумпектомия през 2006 г., а Кристина Апългейт премахна и двете си гърди.

„Дженифър бе голяма опора за Шерил, която седмици наред бе подложена на химиотерапия, когато й откриха бучка в гърдата. Тя така и не забрави колко смела бе нейната приятелка. Затова и тя знае колко храбра е била Анджелина, за да вземе това решение", коментира още информаторът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА